Af - 24/03-14 10:51

Roskilde: Derfor afslører vi Rolling Stones før tidRoskilde: Derfor afslører vi Rolling Stones før tid

Rygtet om The Rolling Stones-koncert på årets Roskilde Festival har været ude længe, mens festivalen hele tiden har henvist til plakat-afsløringen den 2. april. I dag kunne de ikke holde på hemmeligheden længere.

storybild

(Billede: Zeus)

Så kunne Roskilde Festivalen ikke længere holde på deres 'hemmelighed' om, at verdens største rockband The Rolling Stones kigger forbi Orange scene til sommer.

- Det har været en lang, sej forhandlingsproces, som krævede en masse ting, vi ikke har indflydelse på. Så som hvor de ellers skal spille, og om de overhovedet spiller i Europa i vores periode, udtaler programchef Anders Wahren til mx.dk.

Roskilde bekræfter: The Rolling Stones spiller
Roskilde bekræfter: The Rolling Stones spiller

- Det er jo lidt ekstraordinært for dem at spille på festivaler, da de plejer at køre med deres egne shows. At vi har kunne få dem overtalt har selvfølgelig nok noget at gøre med vores lange historie, og at vi kan tilbyde dem deres gamle scene (Orange scene er en kopi af The Rolling Stones scene fra deres Europaturné i 1976, red), tilføjer Anders Wahren.

Hver gang medierne har spurgt Roskilde Festivalen, om The Rolling Stones spiller på fesitvalen i år, har de henvist til plakat-afsløringen den 2. april. Hvorfor så alligevel afsløre hovednavnet i dag?

Derfor er Outkast et scoop for Roskilde Festival
Derfor er Outkast et scoop for Roskilde Festival

- Vi ville gerne have nyheden ud nu, fordi det er så stort, at det fortjener sin egen historie. Hvis vi ventede med at afsløre dem til den 2. april, ville de overskygge alle de andre navne. Og det er vi jo ikke interesseret i.

Det har ikke noget med Mick Jaggers kærestes selvmord at gøre? De har jo fornylig aflyst nogle koncerter i Australien. Så ville I se jer nødsaget til at få folk til at købe billetter nu før en eventuel aflysning af Roskilde-koncerten?

Sådan! Legendarisk hiphop-duo klar til årets Roskilde Festival
Sådan! Legendarisk hiphop-duo klar til årets Roskilde Festival

- Nej, bestemt ikke. Vi ville aldrig gå ud med det, hvis ikke vi er sikre på, at de kommer og spiller. Vi har selvfølgelig været afventende og fået bekræftet fra deres side, at de er indstillede på at fortsætte turneen. De har udskudt deres koncerter i Australien, men derfra og frem, er de på deres almindelige turné igen.

The Rolling Stones spiller torsdag den 3. juli.

LÆS OGSÅ: Kom så Roskilde! Her er de mest ønskede navne til Orange scene

LÆS OGSÅ: X Factors alderspræsident lever allerede af musik

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx