Af - 28/11-16 16:57

Koncertarrangør: Sådan fik vi Justin Bieber til AarhusKoncertarrangør: Sådan fik vi Justin Bieber til Aarhus

Efter flere års kamp er det lykkedes Aarhus at få Justin Bieber til byen. Koncertarrangøren forventer omkring 50.000 fans til en koncert så eksotisk et sted som en væddeløbsbane for heste.

Bildstrecke im Grossformat »

Sådan så det ud sidst, Justin Bieber spillede i Danmark.

Det er kun to måneder siden, at han spillede i Parken. Nu er teenagepigernes foretrukne badboy Justin Bieber allerede på vej tilbage til Danmark: Den 5. juni næste sommer spiller han på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Koncertarrangør Kim Worsøe fra ICO Concerts fortæller om dagens store overraskelse:

- Da vi for nyligt fik at vide, at der var mulighed for en ny koncert i Danmark, slog vi selvfølgelig til, da vi til koncerten i Parken havde over 30.000 på venteliste. Han ville ikke spille i den samme by som sidst, så da vi fik snakket med vores samarbejdspartner i Aarhus og hørte deres bud på et spillested, var det oplagt at ligge den der.

Se billederne: Biebers eks viser sin VILDE krop frem
Se billederne: Biebers eks viser sin VILDE krop frem

Det er noget så utraditionelt et koncertsted som en heste-væddeløbsbane, der skal danne ramme om Justin Biebers første koncert i Aarhus. Sikkerhedsansvarlig hos Live Event Aarhus Nicolai Hommelhoff forklarer valget:

- Når man siger væddeløbsbanen, så forstår man måske ikke, hvor stor den er. Men der er altså 100.000 kvadratmeter at arbejde med. Vi ligger scenen, så han spiller over imod Mindeparken, hvilket betyder, at han kan spille forholdsvist højt uden at genere nogen.

10 fans der elsker Justin Bieber lidt for meget
10 fans der elsker Justin Bieber lidt for meget

Nicolai Hommelhoff mener, det tidligere har været svært at arrangere koncerter i Aarhus, men indenfor de senere år er de lokale myndigheder blevet til at tale med.

- Vi testede stedet af i august med ’Vi elsker 90’erne’-koncerten. Vi skal have lave en sikkerhedsplan, og så er vi ellers godkendt til 50.000 tilskuere. Det ligger tæt på byen, så vi opfordrer folk til at gå til koncerten for at undgå for meget trafikprop. Og hvis man er forældre og blot skal aflevere og hente sine børn, kan de jo passende gå ind og bruge nogle penge i byen.

Billetterne bliver sat til salg mandag den 5. december.

Luftfoto over Aarhus og Jydsk Væddeløbsbane:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lystfisker fik helt usædvanlig...
bt.dk
FCK-profil slog tilbage efter...
bt.dk
Oprevet over at se Ivanka Trump:...
bt.dk
Camilla Miehe-Renard: Vores...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx