Af - 04/08-16 22:33

Derfor er Simon Cowell pissesur på medlem af One DirectionDerfor er Simon Cowell pissesur på medlem af One Direction

Der er ikke helt god stemning mellem skaberen af One Direction og et af medlemmerne.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var Simon Cowell, der i sin tid sammensatte boybandet One Direction i den britiske udgave af 'X Factor'. Men nu er han blevet ret irriteret over et af de tilbageværende medlemmer, fortæller han til The Sun.

Den britiske sangdommer er blevet sur på Liam Payne, fordi han som soloartist har skrevet kontrakt med et andet pladeselskab, end det pladeselskab One Direction har kontrakt med - og som Simon Cowell ejer.

TV: Makeup-artist narrer folk til at tro, at hun er Zayn Malik
TV: Makeup-artist narrer folk til at tro, at hun er Zayn Malik

Liam Payne har nemlig tidligere på året skrevet kontrakt med Capitol Records, og det er den kontrakt, Simon Cowell nu kommenterer på.

- Det er ret irriterende, hvis jeg skal være ærlig. Mest fordi et andet pladeselskab nu har fået den artist, som jeg har arbejdet med i mange år, siger Cowell til The Sun.

- Men sådan er musikindustrien desværre. Jeg tror ikke, at nogen af de andre fra bandet vil gøre det samme, forsætter Simon Cowell.

Endnu et One Direction-medlem går solo
Endnu et One Direction-medlem går solo

Cowell fortalte for nylig, at drengene fra One Direction er meget loyale over for ham, men i den sammenhæng var Liam Payne den eneste, som han ikke nævnte ved navn.

Sangdommeren fortæller, at hans vigtigste fokus var at beholde Harry Styles hos sit eget pladeselskab, og at Liam Payne derfor kan have troet, at han ikke var en prioritet for selskabet.

Bizart: Derfor forlod Zayn i virkeligheden One Direction
Bizart: Derfor forlod Zayn i virkeligheden One Direction

- Jeg tænker nu: Måske skulle vi have haft en snak om det. Måske er det min skyld, men nu er det sket.

Niall Horan er tæt på at skrive en solokontrakt med Cowells selskab, fortæller han til The Sun. Han vil ikke risikere at miste flere af drengene til andre selskaber.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx