Af Kristian Dam Nygaard - 12/02-18 15:51

Dansk \Dansk "sanger" snød sine fans: Her er hans forsøg på at være ærlig

Årets 'Paradise Hotel'-sang, en fupmager og Mø i samarbejde med verdens største hitmager. Metroxpress har anmeldt ugens nye singler.

storybild

Christian Hansen alias Fætr.

Isam B - 'Life'

Isam B er gået solo efter Outlandish opløsning sidste sommer. Andensinglen fra et kommende endnu ikke annonceret album er en flot, stemningsfuld ballade om at huske engang imellem at stå af rotteræset og finde ud af, hvad man vil have ud af livet. Isam B har altid været den mest karakteristiske stemme i Outlandish, og 'Life' giver håb for en stærk solo-karriere.

4 ud af 6 stjerner

Noah Cyrus og Mø - 'We Are'

Miley Cyrus' fremadstormende lillesøster i samarbejde med Danmarks egen Mø, og så endda produceret af verdens størstehitmager, svenskeren Max Martin. 'We Are' er på papiret et verdenshit, og selvom nummeret oser af ungdoms-vildhed, og Mø og Noah Cyrus stemmer passer perfekt sammen, så mangler det lige en snert af originalitet nok til at slå benene væk under hitlisterne.

4 ud af 6 stjerner

Fætr feat. Frederik og Slemo - 'Hva' nu'

19-årige Christian Hansen snød sidste år som Youtube-fænomenet 'Fætr' sine teenage-fans ved at mime til sine sange. DR3 viser for tiden en dokumentar om projektet, og nu hvor hemmeligheden er ude, forsøger han sig så med en single, hvor han eftersigende for første gang selv synger. 'Hva' Nu' er 'smart i en fart', cathcy, popmusik. Den 'nye' Fætr lyder fint i vokalboksen, men fungerer det live?

3 ud af 6 stjerner

Bro - 'Sydpå'

I den ædle disciplin at levere soundtracket til TV3's 'Paradise Hotel' har gimmick-sangeren Bro (Ham med 'Hvor er du Bro?') i år fået æren at tænde op under de liderlige reality-stjerner. 'Sydpå' er glad lige ud af landevejen pop med en teskefuld calypso-stemning. Bros scoringsforsøg fungerer formentlig fint på en lummer aften på Crazy Daisy, men der mangler den grad af humor, der fik ham frem på hitlisterne.

3 ud af 6 stjerner

HØR VORES INTERVIEW MED DR'S HEMMELIGE 'X FACTOR'-STJERNE:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Britisk stjerneskuespiller: Jeg har...
bt.dk
'X Factor'-deltagerne afslører: 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx