Af - 30/09-14 17:12; Opdateret: 07/10-14 17:15

Spilanmeldelse: Superhelte på nye Disney-eventyrSpilanmeldelse: Superhelte på nye Disney-eventyr

De fysiske actionfigurer træder ind i Disney Infinitys virtuelle spilverden.

storybild

Disney Infinity 2.0 føles mere som et redskab til at sælge legetøj end et godt spil. (Billede: PR)

En helt almindelig hverdag kan for superheltene Iron Man, Thor og Black Widow hurtigt forvandle sig til noget ganske andet, når den grumme Loke pludselig beslutter at invadere Manhattan med sine frostgiganter.

Så skal der slås på tæven på bedste, ublodige superheltemaner.

Disney Infinity 2.0 fusionerer den virtuelle spilverden på skærmen med fysiske actionfigurer, som i denne nye version af spillet er hentet fra Marvels superhelteunivers.

Når figurerne placeres på spillets såkaldte base, dukker de op inde i spillet, og erfaringspoint med videre, som du samler sammen undervejs, gemmes automatisk i selve figuren.

På den måde har hver spiller sine helt unikke udgaver af de samme superhelte.
Historien i grundpakken udspiller sig omkring superheltegruppen The Avengers, og foruden de medfølgende helte er det også muligt at købe heltene Captain America, Hulk og Hawkeye.

Men uanset antallet af actionfigurer bliver spillets historie hurtigt en omgang ensformig slåsse mod fjender i Manhattans livsløse og kedelige omgivelser.

Så er der mere spræl i Disney Infinity-spiltypen ToyBox – en stor åben sandkasse, hvor du, forsynet med hjælpsomme værktøjer, får lov selv at bygge dine omgivelser, spil og lege.

I denne digitale legeplads kan alle Disney Infinity figurer mødes, uanset hvilket fiktionsunivers eller udgave af spillet de kommer fra – så det er her, Captain America for eksempel dyster med Buzz Lightyear eller Mickey Mouse.

Disney Infinity: Marvel Super Heroes er teknisk en klar forbedring over det første Disney Infinity, men det mangler stadig den mængde personlighed og atmosfære, der får spillet til at føles som mere end blot et redskab til at sælge legetøj.

Disney Infinity: Marvel Super Heroes
Til: Konsol
Producent: Disney Interactive
3 ud af 6

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk rigmandsdatter scorer...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Aktion i gang: Mand formentlig faldet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx