Af Morten Skovgaard - 19/01-16 04:20; Opdateret: 19/01-16 07:25

SPILANMELDELSE: Nyt ’Hitman’-spil efterligner tv-serierneSPILANMELDELSE: Nyt ’Hitman’-spil efterligner tv-serierne

Det nyeste spil i serien om den skaldede, velklædte lejemorder bliver udgivet i afsnitsbaseret format.

storybild

Det nyeste spil i ’Hitman’-serien bliver udgivet i kapitler løbende hen over hele 2016.

Io-Interactives næste ’Hitman’-spil bliver lanceret på pc, PlayStation 4 og Xbox One den 11. marts, og forventningerne blandt fans er som altid høje. Spillets udvikler, IO Interactive, erkender imidlertid i en nyhed på Hitman.com, at det nye spils struktur muligvis vil falde nogle spillere for brystet.

SPILANMELDELSE: Taktisk terrorbekæmpelse
SPILANMELDELSE: Taktisk terrorbekæmpelse

Det er nemlig i modsætning til de tidligere enkeltstående udgivelser i serien – og også de oprindelige planer for dette spilprojekt – blevet afsnitsinddelt, således at ”grundspillet” kun indeholder en prolog og en mission i Paris, som til sammen koster 15 dollar.

SPILANMELDELSE: Actionarkæologen vender tilbage i 'Rise of the Tomb Raider'
SPILANMELDELSE: Actionarkæologen vender tilbage i 'Rise of the Tomb Raider'

Herefter kan spillerne købe yderligere missioner separat til 10 dollar stykket, efterhånden som de bliver tilgængelige i løbet af 2016, eller hele spillet og alt ekstraindhold via et sæsonpas til 60 dollar.

Hermed følger Io-Interactive en generel tendens til, at de store, dyre spil, som tidligere blev udgivet på én gang med et enkelt produkt, gradvist bliver åbnet mere op og bliver mere ”levende” i den forstand, at nyt indhold kan tilføjes løbende, og at spillene i stil med tv-serier kan blive delt op i sæsoner.

SPILANMELDELSE: Genoplev barndommens store øjeblikke i ’Star Wars: Battlefront’
SPILANMELDELSE: Genoplev barndommens store øjeblikke i ’Star Wars: Battlefront’

Opdelingen af spillet i flere udgivelser giver også udviklerne bedre muligheder for at justere løbende på spillet ud fra spillernes feedback, og det bliver også nemmere at styre hele produktionsforløbet, da det hele ikke hænger på én enkelt udgivelse, som alt indhold skal være færdigt op til.

SPILANMELDELSE: Så skal der spilles plastikspade
SPILANMELDELSE: Så skal der spilles plastikspade

’Hitman’, som det nye spil hedder, bliver til at begynde med udgivet digitalt, men en diskversion er planlagt til udgivelse senere på året.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx