Af Gameplay/MS - 16/09-14 17:40

'The Sims 4': Beskåret og begrænset'The Sims 4': Beskåret og begrænset

Spilanmeldelse 'The Sims 4' Til: Pc

storybild

'The Sims 4' føles begrænset, men mangler bestemt ikke sjove typer eller fjollede optrin. (Billede: Gameplay)

Producent: Maxis
3 ud af 6

Selv med udgivelsen af 'The Sims 4' er 'The Sims'-seriens foreløbige højdepunkt det tredje spil med alle dets udvidelser.

Mange ting er blevet forbedret i det fjerde spil, og de nye simmere er sjovere og langt mere udtryksfulde og følelsesladede end før, men alt det spændende indhold, der er udkommet til 'The Sims 3' gennem årene, er fjernet og bliver formentlig genudgivet i kommende udvidelsespakker til 'The Sims 4', og det virker lidt som at miste en masse penge og rykke tilbage til Start i Matador.

Det er blevet langt mere overskueligt at bygge ting, og udviklerne har tydeligvis lagt en masse kræfter i selve skabelsesdelen i 'The Sims 4', som fungerer upåklageligt.

Men det er på bekostning af indhold andre steder, for spillet virker unødvendigt begrænset og slet ikke som noget stort og dynamisk nabolag, man brænder efter at udforske.

Vi ved på forhånd, at der nok skal komme massevis af udvidelser, som vil tilføje alt det indhold, spillet skriger på her ved lanceringen – men det virker synd at lade et godt grundspil blive offer for en kynisk forretningsmodel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby henter stor Superliga-profil
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx