Af - 09/08-16 08:42

SPILANMELDELSE: Nattens ridder er også et politisk menneskeSPILANMELDELSE: Nattens ridder er også et politisk menneske

For at Batman og Bruce Wayne kan leve side om side må begge træde varsomt i nyt superheltespil.

Valgkampen raser i den kriminalitetshærgede storby Gotham. Mens den tidligere borgmester er sølet ind i korruptionsanklager, fremstår modkandidaten og statsanklageren Harvey Dent som en lys i mørket. Ikke mindst fordi hans kandidatur og valgkampagne bakkes op af mangemillionæren Bruce Wayne.

Når spiludviklerne fra Telltale Games kaster sig over Batman, så handler det for dem ikke om at levere medrivende action men derimod en solid historiefortælling. Derfor det første af fem kapitler i 'BATMAN – The Telltale Series' ligeså meget en afsøgning af Bruce Wayne som politisk menneske og skeletterne i familieskabet, som der er et spil om hans kappeklædte alterego.

SPILANMELDELSE: Fremtidens postbude vil blive parkour-løbere
SPILANMELDELSE: Fremtidens postbude vil blive parkour-løbere

SPILANMELDELSE: Actionspil til tv-serie-elskerne
SPILANMELDELSE: Actionspil til tv-serie-elskerne

For selvfølgelig får du lov at være Batman. Du får lov at slås mod skurke, dykke ned i en del af superheltens omfattende udvalg af gadgets og opklare forbrydelser. Men det sker i den stil, som er kendetegnende for alle Telltale Games' spil – hvor du i højere grad er medspiller i en interaktive historie end deciderende udøvende aktør.

Der er mange gode takter i spillets historie, og spiludviklerne formår at gøre det, som superheltegenren er bedst til. Nemlig at genfortælle en delvis kendt historie, men vride den så meget at den på en gang er velkendt og anderledes. Dialogen er desværre tung i røven undervejs med alt for mange gentagelser og udpenslede forklaringer – det kunne have været skrevet mere elegant.

SPILANMELDELSE: 'Hitman' er snigmorderens fascinerende sandkasse
SPILANMELDELSE: 'Hitman' er snigmorderens fascinerende sandkasse

SPILANMELDELSE: Klodsede superhelte på jagt efter en fortælling
SPILANMELDELSE: Klodsede superhelte på jagt efter en fortælling

Det tager cirka to timer at spille første kapitel igennem, og oplevelsen er som med en god tv-serie, blot får du mulighed for selv at påvirke handlingen, og det fungerer fremragende.

'BATMAN – The Telltale Series'
Til: Pc
Producent: Telltale Games

4 ud af 6

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx