Af Thomas Berger - 30/06-15 07:01

SPILANMELDELSE: Batman – ud og køre med de skøre!SPILANMELDELSE: Batman – ud og køre med de skøre!

Batman er tilbage i Gotham – og denne gang har han sin batmobil med.

storybild

'Batman: Arkham Knight'
Til: Pc, Xbox One, PlayStation 4
Producent: Rocksteady Studios
4 ud af 6

Superskurken Scarecrows planer om at detonere en giftgasbombe i Gotham har sendt indbyggerne på flugt, og efterladt den evigt regnvåde by kun befolket af kriminelle, en lille politistyrke og så selvfølgelig Batman.

SPILANMELDELSE: Byg din egen bunker
SPILANMELDELSE: Byg din egen bunker

Spiludviklerne fra Rocksteady Studios, der med det første spil i Arkham-serien genopfandt Batman som spilhelt, leverer denne gang et virkelig detaljeret og ikke mindst omfangsrigt Gotham. Det betyder, at Batman har brug for at komme omkring – og det gør han bedst i sin Batmobil.

Køretøjet er en kampvogn på steroider, når det blæser gennem gaderne og i fuld kamptilstand så manøvredygtigt, at fortællingens illusion bryder sammen, hvis hovedet brydes med, hvorledes Batmobilen teknologisk giver mening.

Batmobilen er en del af spillets opgaver og missioner i en så væsentlig grad, at det tager overhånd, når den for eksempel skal navigeres over tage eller ind i bygninger. Spillets styrke er nemlig selve Batman – fornemmelsen af at være nattens ridder, når han lydløst uskadeliggør fjender eller i en overraskelsesmanøvre sender en flok bevæbnede skurke i gulvet.

SPILANMELDELSE: Dinosaurerne går til klodserne
SPILANMELDELSE: Dinosaurerne går til klodserne

Den primære historie i 'Batman: Arkham Knight' har ikke helt nok kalorier, men suppleres på bedste vis af en række ekstramissioner, som samtidig kommer godt omkring i Batman-mytologiens persongalleri og ”glædelige” gensyn med blandt andet Joker, Two Face og The Riddler.

'Batman: Arkham Knight' er et grafisk flot spil, hvor spilmekanikkerne er gennemprøvede og velfungerende, men det mangler den helt intense Batman-historie, som kunne gøre spillet til mere end blot endnu et actionspil.

SPILANMELDELSE: Hør alt om det længe ventede Uncharted 4
SPILANMELDELSE: Hør alt om det længe ventede Uncharted 4

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Stewardesse faldt ud af fly og døde
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx