Af Morten Skovgaard - 14/03-17 09:24

I krig med elitestyrkerI krig med elitestyrker

Ghostelitesoldaterne er på jagt efter et helt boliviansk narkokartel i ‘Wildlands’

storybild

Den sejlivede ‘Ghost Recon’-actionspilserie er over 15 år gammel og har haft sine op- og nedture gennem tiden, og ‘Wildlands’ hører til alt held til i den bedre ende.

Flere danskere har fået deres egen it-afdeling
Flere danskere har fået deres egen it-afdeling

Ubisoft har ladet sig inspirere kraftigt af deres øvrige spilserier, særligt ‘Far Cry’, og har valgt at lade spillet foregå i en kæmpestor åben verden. De gode, gamle læderhalse bliver denne gang sendt til Bolivia for at nedkæmpe et stort narkokartel nedefra og helt op til den dystre, fanatiske leder El Sueño.

Det foregår dels gennem en række fastlagte hovedmissioner med en forbløffende udmærket gennemgående historie tilknyttet og dels gennem et hav af valgfrie sidemissioner.

Hver tiende radiolytter er væk efter FM-sluk i Norge
Hver tiende radiolytter er væk efter FM-sluk i Norge

Sidstnævnte giver blandt andet mulighed for at finde nye våben, rekruttere oprørssoldater og opsnuse efterretninger – og ikke mindst nyde spændingen ved spontane sammenstød og planlagte raid mod fjendens baser rundtomkring i de flotte landskaber.

It-råd om angreb mod netbanker: Svært helt at undgå
It-råd om angreb mod netbanker: Svært helt at undgå

‘Wildlands’ er i sit grunddesign et meget traditionelt taktisk militærspil og rummer derfor ikke de helt store overraskelser, men mødet med den åbne verden klæder spillet.

De computerstyrede medspillere veksler som altid mellem at være håbløst ineffektive og på en god dag nogenlunde hjælpsomme, så det kan klart anbefales at benytte muligheden for at gennemføre missioner sammen med andre spillere online.

Elever skal lære at afsløre løgn og mobning på nettet
Elever skal lære at afsløre løgn og mobning på nettet

Det er et element, der sender underholdningsværdien – men også de potentielle frustrationer over dårlige og/eller irriterende spillere – i vejret.

Regn dog ikke med hverken stor variation eller vedvarende høj underholdningsværdi efter de første 8-10 timer tilbragt i Bolivia.

LÆS OGSÅ: Hackere kan angribe hjertepatienters pacemakere

LÆS OGSÅ: Ny dating-app matcher dig med personer, der hader de samme ting som dig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx