Af - 06/10-15 16:18; Opdateret: 06/10-15 16:54

Med Olivias app kan du undgå det pinligste, du kan gøre på InstagramMed Olivias app kan du undgå det pinligste, du kan gøre på Instagram

Slip for tåkrummende øjeblikke på det sociale medie, hvor et uheldigt tryk med fingeren kan afsløre dine stalker-tendenser.

Bildstrecke im Grossformat »

Indrøm det nu bare. Du bruger ikke kun Instagram til at følge med i venners liv og til at finde inspiration. For det sociale medie er også lidt af et paradis, hvis man vil snuse rundt i andres liv.

Men er man lidt for hurtig, kan det blive absurd pinligt, når man kommer til at ‘like’ et to år gammelt billede, så man afsløres som lidt af en nysgerrig stalkertype.

Den situation vil australske Olivia Orchowski løse med sin nye app, Instasnoop. Hun er selverklæret Instagram-afhængig og var selv lige ved at komme galt afsted.

- Ideen opstod, da jeg var lige ved at like min ekskærestes nye kærestes billede ved et uheld. Jeg fik næsten et hjerteanfald, da jeg så, at jeg var lige ved at like det, skriver hun i en mail til metroxpress.

25-årige Olivia, der studerer handel på universitetet, har i samarbejde med vennen Nic, der nu er partner i den nystartede app-forretning, skabt Instasnoop, der giver mulighed for at rode rundt i andres profiler i ro og mag.

Hele processen har taget fire måneder og har ikke været så svær igen, forklarer Olivia.

- Instasnoop forhindrer utilsigtede likes, når du ser på en anden profils billeder, eksempelvis 203 uger tilbage. I appen kan du også zoome ind på billederne og tilføje profiler, som du vil følge med i, uden at de ved, at du følger dem, forklarer Olivia.

I første omgang findes appen til iOS, men en Android-version skulle være på vej snarest.

LÆS OGSÅ: 15-årige Martine var træt af negative Instagram-profiler - nu følger 25.000 hendes indlæg

LÆS OGSÅ: Din Instagram ændrer sig i aften: Det betyder det for dig

LÆS OGSÅ: Forskere advarer: Disse billeder er ikke gode for dig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx