Af Johan Peter Glover Rasmussen - 11/07-17 10:14; Opdateret: 11/07-17 10:34

Endelig! Nu findes der fidget spinners til brysterneEndelig! Nu findes der fidget spinners til brysterne

Fidget spinner-manien, der har plaget det meste af verdenen siden foråret, har nu bredt sig til brysterne.

storybild

(Billede: Twitter/@caritadepincel )

En kreativ ung kvinde på Twitter har taget fidget spinner-trenden op i brysthøjte og opfundet en fidget spinner, der roterer om brysterne og samtidig fungerer som BH.

Det skriver Mens Health.

Kvinden, der går under Twitter-brugernavnet @caritadepincel, har høstet stor opmærksomhed med sin opfindelse, som hun har døbt 'fidgetiddies'. Opfindelsen er i alt sin enkelthed en brystvorteskjuler, der er blevet påklistret sommerens mest populære legetøj, fidget spinneren.

»Hej alle. Jeg har opfundet noget, som absolut ingen har efterspugt«, skriver fidgetiddiens opfinder på Twitter til præsentationen af sit værk.

Det lader ikke til, at kvinden har tænkt sig at forsøge at tjene penge på sin opfindelse ved at sætte den i produktion og starte et forretingseventyr. Derimod har hun lagt endnu en video op på Twitter, hvor hun viser, hvordan man kan lave sine helt egne 'fidgetiddies'.

For at du kan blive den lykkelige ejer af dit eget par 'fidgetiddies', skal du bare bruge et par brystvorteskjulere, velcro og et par fidget spinners. Sæt velcroen på brystvorteskjuleren, så siden med lim på vender ud. Lim fidget spinneren fast, gør det hele en gang til og du har dig et par 'fidgetiddies'.

Så det er bare at komme igang, hvis du vil imponere vennerne på stranden med et par farvereige, roterende 'fidgetiddies'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx