Af Morten Skovgaard - 22/11-16 08:43

Rigets skæbne hviler i dine hænderRigets skæbne hviler i dine hænder

DEJA-VU: ‘Dishonored 2’ følger i vid udstrækning skabelonen fra det første spil, men holder kvalitetsniveauet.

storybild

Det første ’Dishonored’ er et af de allerbedste ”stealth”-spil på markedet, og efterfølgeren placerer sig på samme høje niveau.

Originalspillets essens er bevaret i ’Dishonored 2’ i en grad, så spillet næsten føles for meget som en deja vu-oplevelse, bortset fra de nye evner, våbenopgraderinger og angrebsmuligheder, man har til rådighed.

Som i det første spil sparkes handlingen i gang af en blodig magtovertagelse i spillets begyndelse, som igen sender den kejserlige livvagt Corvo Attano ud på et morderisk togt for at genoprette ro og orden i riget – eller Corvos datter, kejserinden Emily Kaldwin, som denne gang også kan vælges som hovedperson i spillet.

Det er ligesom tidligere den store, åbne legeplads, ’Dishonored’-verdenen udgør, som er spillets helt store tilløbsstykke.

Toeren forsøger lige som forgængeren at stoppe en lange blokke af udmærket historiefortælling ind overalt undervejs, men de forstyrrer ofte spiloplevelsen mere, end de gavner den, for det er og bliver den helt frie og kreative eksperimentering med, hvordan man vælger at overvinde fjender og bevæge sig rundt i byen, som for alvor tager kegler.

Her er vinderen af 'Robinson ekspeditionen 2016': 'Det var overraskende nemt'
Her er vinderen af 'Robinson ekspeditionen 2016': 'Det var overraskende nemt'

Uanset om man vælger at lade død og ødelæggelse regne ned over fjenderne med alt fra granater til ultrabrutale nærkamps-nådestød eller snige sig uset rundt uden at slå så meget som én eneste person ihjel, er spillet mægtigt tilfredsstillende.

’Dishonored 2’ er imidlertid også et meget sikkert udspil fra Arkane Studios, der ikke afviger voldsomt fra det første spils formel og ikke rummer helt så meget nyt, som man kunne håbe på. Kvalitet og underholdningsværdi er imidlertid høje nok til en klar anbefaling.

'Dishonored 2'
Til: Pc, PS4, Xbox One
Producent: Arkane Studios
4 ud af 6 stjerner

Mobilfrie skoler giver bedre koncentration
Mobilfrie skoler giver bedre koncentration


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Michelle Obama er på vej med 'ærlige...
bt.dk
Legendarisk dansk boksepersonlighed...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx