Af Gameplay/Morten Skovgaard - 07/10-14 18:44

Kommende spil: Demokratiets blodige fødselKommende spil: Demokratiets blodige fødsel

’Assassin’s Creed’-spilserien rejser atter i tiden og ender denne gang midt i den franske revolution.

storybild

Den franske revolution danner rammen om det kommende nye ’Assassin’s Creed’-spil. (Billede: PR)

De to seneste spil i ’Assassin’s Creed’-serien, ’Assassin’s Creed III’ og ’Assassin’s Creed IV: Black Flag’, trak historien om den uendelige krig mellem snigmorderne og tempelridderne væk fra de store byer og ud i vidt åbne landskaber.

Det var ikke nogen ubetinget succes, og seriens tilbagevenden til Paris i slutningen af 1700-tallet er en kærkommen ændring i det kommende ’Assassin’s Creed: Unity’.

Den franske revolution er i fuld gang, og spilleren bliver kastet ind i den den buldrende heksekedel, hvor de handlinger, der førte til en af Europas mest skelsættende begivenheder mærkes rundt om hvert eneste gadehjørne.

Kampen mellem de idealistiske demokrater og de reaktionære royalister gennemsyrer alt og danner en flot ramme om begivenhederne i dette syvende ’Assassin’s Creed’-spil.

Som altid bliver spilleren placeret i rollen som en snigmorder og skal forpurre tempelriddernes lyssky forehavender midt i en historisk konflikt.

Fiktion blandes lystigt med fakta og kendte personligheder i spilseriens farverige univers, og alle revolutionens kendte profiler, lige fra Robespierre til Napoleon, dukker op i spillet.

Særligt interessant i ’Unity’ er den nye mulighed for at udføre missioner sammen med andre spillere.

Op til fire spillere kan arbejde sammen om alt fra at plyndre rigmandsvillaer til at udføre koordinerede snigmord på onde tempelridderhåndlangere, og det er fænomenalt underholdende.

’Assassin’s Creed: Unity’ bliver udgivet i Danmark den 13. november.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Thomas Skovs far er død efter langt...
bt.dk
Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx