Af Thomas Berger - 14/04-15 06:00

SPILANMELDELSE: Plastikguitaren vender tilbageSPILANMELDELSE: Plastikguitaren vender tilbage

’Guitar Hero’ – partyspillet over dem alle – smider dig på live-scenen med en ny guitar.

storybild

I det kommende Guitar Hero er du omgivet af publikum og bandmedlemmer, der alle reagerer på hvordan du spiller.

Lige i det sekund guitarriffet skærer gennem fladskærmen højttalere og dine fingre krampagtigt rammer alle de rigtige knapper på den lille ’Guitar Hero’ plastikguitar, føler du dig fuldstændig som en rockstjerne og glemmer alt om, at du i virkeligheden står i din stue og slet ikke kan spille Guitar.

- Det er lige netop det ’Guitar Hero’ skal – hive dig ud af dagligdagen, mener Jamie Jackson fra spilstudiet Freestyle Games, der har fået til opgave at nytænke spillet til de nye konsoller og ikke mindst den måde, spillerne i dag forbruger musik på.

SPILANMELDELSE: Battlefield - nu med 'politi og røvere'
SPILANMELDELSE: Battlefield - nu med 'politi og røvere'

Når ’Guitar Hero’ er klar til udgivelse sidst på året, er det guitaren, der er i fokus for spiloplevelsen – og derfor skal den også være sjovere at spille på end tidligere. Jamie Jackson og udviklerholder har valgt at holde fast i den knap, der repræsenterer strengene, men har skiftet de oprindelige fire, farvestrålende knapper på guitarhalsen ud med seks mere diskrete knapper, som giver en bedre fornemmelse af at spille akkorder.

- Folk forbruger i dag musik via streamingtjenester – de er vant til at kunne konsumere, hvad de vil, når de vil. Men at opleve musik live med et band og et publikum er fantastisk, mener Jamie Jackson.

SPILANMELDELSE: Bloodborne
SPILANMELDELSE: Bloodborne

’Guitar Hero’ placerer således spilleren på en live scene omgivet af bandmedlemmer og et rigtig publikum, der alle reagerer på, om de seje riffs rammes korrekt eller ej. Freestyle Games har således optaget to publikum- og bandsituationer, en positiv og en negativ, til hvert af musiknumrene i det nye ’Guitar Hero’, så du som spiller får lov til igen at føle dig som en rockstjerne.

SPILANMELDELSE: Sjovt dyrespil til de helt små
SPILANMELDELSE: Sjovt dyrespil til de helt små

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx