25/08-15 07:01

TEST: Luksustastatur til den dedikerede computerspillerTEST: Luksustastatur til den dedikerede computerspiller

SteelSeries satser på computerspillere, der er villige til at betale dyrt for de helt rigtige taster.

storybild

Pris: 1.499 kr.
Web: Steelseries.com
Karakter: 4/6

Når kuglerne hvisler gennem luften, så er det de få millisekunder i tasternes reaktionstider, der gør hele forskellen mellem sejr eller nederlag. Det er folkene fra hardwareproducenten Stelseries udmærket klar over, og det er den viden, der ligger til grund for Apex M800.

TEST: Spilmonster i plast og aluminium flår hul i budgettet
TEST: Spilmonster i plast og aluminium flår hul i budgettet

Apex M800 er et såkaldt mekanisk tastatur, baseret på Steelseries helt egen QS1-kontakt. Men hvor lignende tastaturer klikker højlydt for hvert enkelt tastetryk, er M800 mere blødt i trykket og knap så kontakt i fornemmelsen af, hvornår en tast er aktiveret.

Det er perfekt til spil, hvor tasterne skal hakkes i bund hurtigt – og M800 er konstrueret, så det virkelig kan tåle nogle bank. Men til skrivearbejde gør de fintfølende taster det alt for nemt at ramme de forkerte bogstaver, så stavekontrollen kommer på overarbejde.

SPILANMELDELSE: En smuk ørkenvandring
SPILANMELDELSE: En smuk ørkenvandring

SteelSeries leverer et imponerende stykke software til tastaturet, hvor du foruden at kunne programmere makroer, har fuld kontrol over lyset i tasterne – hvad end du blot ønsker blærede lyseffekter, eller i populære spil som ‘CS: Go’, ‘Dota 2’ eller ‘Minecraft’ skal have lyset til at vise, hvor meget helbred, ammunition eller lignende, du har tilbage i spillet.

Funktionen kaldes GameSense, og ideen er nuttet. Men endnu er alt for få spil understøttet, og det er de færreste spillere, der kigger andre steder end deres skærm i kampens hede. Men Apex M800 er et lækkert og solidt tastatur til den dedikerede computerspiller, som ikke har noget problem med den meget høje pris.


LÆS OGSÅ: SPILANMELDELSE:Nyt, nervepirrende rumspil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx