Af Jens Holmberg - 13/07-17 13:33

Nu kan du spille \Nu kan du spille "Counter Strike" – på MOBILEN

Bruger du flere hundrede kroner om måneden på netcaféer? Så er der nu et alternativ.

storybild

(Billede: Screenshot fra spillet)

Bruger du flere hundrede kroner om måneden på netcaféer? Så er der nu et alternativ.

Nu kan du nemlig spille det 'Counter Strike'-lignende spil ’Critical Ops’ i metroen, bussen eller for den sags skyld på en mark.

For dem, der før har spillet 'Counter Strike', der er verdens mest populære skydespil til computer, vil 'Critical Ops' falde i god jord. Spillet minder nemlig utroligt meget om det populære spil, der blev udviklet af amerikanerne Minh Le og Jess Cliffe i 1999, og som blev et af verdens mest populære internetspil.

Ligesom i Counter Strike skal man enten være terrorist eller counter-terrorist (imod terroristerne, red.), plante bomber og shoppe våben. Der er to slags spil i spillet, hvor inspirationen da også er taget direkte fra 'Counter Strike'. Nemlig:

Defuse: Et scenarie, hvor terroristerne skal forsøge at plante bomben, og hvor counter-terroristerne skal forsøge at afmontere bomben. Spillet stopper også, når alle fjendens spillere er elimineret.

Deathmatch: Igen med terrorister og counter-terrorister. Her gælder det for hvert hold om at få flere kills, end det andet hold, inden tiden løber ud.

'Critical Ops' er et taktisk first shooter-spil, som er en spiltype, der kendetegnes ved at være i førstepersons-perspektiv, er udviklet af Critical Force Entertainment. Spillet er primært baseret på 'Counter Strikes' spilmekanik, men 'Critical Ops' har dog mere detaljeret grafik, større kort og flere våben.

Der, hvor spillene adskiller sig fra hinanden er, at 'Critical Ops’' primære fokus er på mobilen, og at spillet ligeledes ville blive eksklusivt til mobil-platforme.

'Critical Ops' kan downloades til både iOS og Android.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx