Af Morten Skovgaard - 27/01-15 07:00

2014's bedste spil kåres i Parken2014's bedste spil kåres i Parken

Spilbranchen kårer sidste års bedste spil i denne uge.

storybild

Danish Game Awards, der arrangeres af spildistributørernes brancheforening, Multimedieforeningen, kårer for sjette år i træk deres bud på det foregående års bedste spil.

Prisoverrækkelsen er baseret på en kombination af spillenes salg og nomineringer fra en spilkyndig jury.

SPILANMELDELSE: Rum-invasion på pap og app
SPILANMELDELSE: Rum-invasion på pap og app

I kategorien "Årets spil" befinder butiksbaskere som 'FIFA 2015', 'Watch Dogs', 'Call of Duty: Advanced Warfare', 'Far Cry 4' sig blandt de bedst sælgende spil i 2014.

Fremragende indslag som 'Hearthstone', 'Middle-Earth: Shadow of Mordor', 'Dragon Age: Inquisition' og 'Alien: Isolation' kan imidlertid ikke engang snige sig ind på listen over top10-sællerter. De er i stedet med i opløbet i kraft af jurymedlemmernes anbefalinger, som sikrer, at det hele ikke udelukkende er baseret på kendte spilseriers popularitet og store markedsføringsbudgetter.

Spilanmeldelse: Gobliner og gnomer på krigsstien
Spilanmeldelse: Gobliner og gnomer på krigsstien

Vinderne i de mange forskellige kategorier, der dækker alt fra actionspil og sportsspil til børnespil og danske spil, findes via en internetafstemning, der tidligere i januar blev afviklet via diverse mediepartnere, og kåres ved selve prisuddelingen i Parken i København. Som noget nyt kåres i år også Danmarks "Bedste gamer", når to spillere mødes i en live-duel i et endnu ikke offentliggjort spil på scenen under Danish Game Awards.

SPILANMELDELSE: Klassisk roman i nye klæder
SPILANMELDELSE: Klassisk roman i nye klæder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx