Af - 12/02-14 16:44

Nyt underholdende krimieventyr fra Telltale GamesNyt underholdende krimieventyr fra Telltale Games

Læs om Telltale Games seneste fortælling her, samt se hvad anmelderen siger til at princesser, trolde og mordere har indtaget New York

storybild

Når Store Stygge Ulv mister besindelsen og kløerne kommer frem – så er det på tide at løbe. (Billede: Pressefoto)

Sherif Bigby er ikke som andre ordenshåndhævere. Det er ikke blot, fordi han har skægstubbe få timer efter, at barberbladet har været en tur over hans grove ansigt.

Det er heller ikke, fordi han ryger som en skorsten eller kan være mere end overordentligt grov i munden. Det er mest, fordi han kan blæse og puste, til dit hus falder om.

Spændende nye spil på vej
Spændende nye spil på vej

Spiludvikleren Telltale Games har været en tur omkring forfatteren Bill Willinghams prisbelønnede tegneserie ’Fables’ for at kunne fortælle en moderne noir-fortælling hensat til en verden, hvor de kendte eventyrfigurer er blevet fordrevet fra deres respektive hjemlande, og i stedet lever i skjul blandt alle de almindelige dødelige i New York.

Zombievirus lægger verden øde
Zombievirus lægger verden øde

Således udvikler historien om en prostituerets afskårne hoved efterladt på Sherif Bigbys dørtrin sig snart til et mysterium om en forsvunden prinsesse.

Den umiddelbare mistænkte er selvsamme jæger, som i sin tid reddede rødhætte fra Store Stygge Ulv, der altså nu fungerer som ordenshåndhæver for eventyrvæsenerne bystyre repræsenteret ved Snehvide og Ichabod Crane.

Opfinder: Derfor puttede jeg Flappy Bird i graven
Opfinder: Derfor puttede jeg Flappy Bird i graven

’The Wolf Among Us’ er mere en interaktiv fortælling end et traditionelt spil, hvor du via dine valg i action- og dialogscenerne i mere eller mindre tydelig grad påvirker fortællingens videre færd – hvor grov skal du for eksempel være over for Tudse, og skal du være ærlig over for Skønheden eller stikke hende en hvid løgn?

De to første kapitler af 'The Wolf Among Us' kan downloades nu.

Kom dig over Flappy Bird! Det er det her, du skal spille
Kom dig over Flappy Bird! Det er det her, du skal spille

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Politiet efter brutalt overfald: Har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx