Af Morten Skovgaard - 29/09-15 07:09

SPILANMELDELSE: Nathan Drake springer over konsolkløften og udgives til PS4SPILANMELDELSE: Nathan Drake springer over konsolkløften og udgives til PS4

Flot opsamlingspakke bringer den populære 'Uncharted'- spilserie til Playstation 4.

storybild

’Uncharted: The Nathan Drake Collection’ giver PlayStation 4-ejere mulighed for at opleve de originale eventyr i opdaterede udgaver.

Det er stadig småt med gode nye spil til den nyeste konsolgeneration, så det giver kun fin mening at konvertere de bedste oplevelser fra den sidste generation. Turen er nu kommet til den evige populære 'Uncharted'-spilserie, som med hele tre udgivelser på Playstation 3-konsollen for længst har fundet en fast plads på de fleste Playstation-fans' hylder.

SPILANMELDELSE: En smuk svanesang
SPILANMELDELSE: En smuk svanesang

'Uncharted: The Nathan Drake Collection' rummer original spillet 'Uncharted: Drake's Fortune' samt opfølgerne 'Uncharted 2: Among Thieves' og 'Uncharted 3: Drake's Deception' i remastered- versioner til Playstation 4-konsollen. Det betyder at, de gamle spil nu bliver vist med højere opdateringshastighed, flottere teksturer og effekter, højere detaljegrad og ikke mindst i fuld 1080p-opløsning. Særligt det otte år gamle 'Drake's Fortune' nyder rigtig godt af denne makeover, og hele trioen fremstår rent teknisk ganske konkurrencedygtig med de "rigtige" PS4-udgivelser.

SPILANMELDELSE: Udkæmp enorme slag i ’Star Wars’-universet
SPILANMELDELSE: Udkæmp enorme slag i ’Star Wars’-universet

Denne opsamling er i høj grad udgivet for at rette spillernes opmærksomhed mod det fjerde spil i serien om den charmerende actionarkæolog Nathan Drake, 'A Thief's End, som ventes udgivet til marts næste år.

SPILANMELDELSE: Smuk trækbaseret iOS-action
SPILANMELDELSE: Smuk trækbaseret iOS-action

’Uncharted: The Nathan Drake Collection’ udkommer den 8. oktober til PlayStation 4, og en gratis demo er netop blevet udgivet i dag. Husk at have tilstrækkelig ledig harddiskplads på konsollen, for installation af hele pakken fylder svimlende 44 GB!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx