Af - 03/09-13 07:07; Opdateret: 03/09-13 07:32

Hamrende hyggeligt strategispil bliver endnu bedreHamrende hyggeligt strategispil bliver endnu bedre

Opfølgeren til 'Plants vs. Zombies'-fænomenet skuffer ikke.

storybild

(Billede: Pressefoto)

Grundkonceptet er det samme som i den populære forgænger: Kun en græsplæne står mellem en horde af invaderende zombier og et hus, og den skal plantes til med hårdslående grøntsager, der kan forhindre de stønnende fodslæbere i at slippe ind.

I 'It's About Time' er der tilføjet et hav af nye plantetyper, udfordringer og små overraskelser, og der er nu også kommet historisk tematiserede baner til – det gamle Egypten, pirater og det vilde vesten – der kun tjener til at gøre oplevelsen endnu mere sjov og vanedannende end før.

Se også: Dansk spil er uhyre morsomt - genialt festspil

I stedet for at kræve penge for købet af 'Plants vs. Zombies 2: It's About Time' har man interessant nok valgt at give spillet væk ganske gratis.

Bagtanken er, at spillerne forhåbentlig vil synes så godt om spillet, at de vælger at bruge masser af penge på alle de tillokkende planter, baner og alskens andet godt, man kan købe sig til inde i spillet.

Mange spil baseret på Free to Play-modellen bliver hurtigt irriterende påtrængende i deres forsøg på at få spilleren til at hive læderet op af lommen, men Popcap har viser vejen frem med en yderst sympatisk tilgang med 'It's About Time', som fint kan spilles og ikke føles hverken begrænset eller amputeret, hvis man vælger ikke at bruge så meget som en eneste klink.

Det er virkeligt god stil.

Spillet får 6 ud af 7 stjerner.

Læs også: Gå i krig med haven

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennislegende stikker til forelsket...
bt.dk
Skuespillerinde skal skilles fra sin...
bt.dk
Vild pris: Rigmand har købt et af...
bt.dk
Verdensstjerne: Sådan er kronprins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx