Af - 19/10-16 20:12

TV: Sådan har popstjerne tænkt sig at reagere, hvis hun møder en klovnTV: Sådan har popstjerne tænkt sig at reagere, hvis hun møder en klovn

Hun har et godt råd, hvis man bliver overrasket af en klovn.

Klovne-epidemien har ramt Europa, så vi måtte selvfølgelig høre den britiske sangerinde Dua Lipa, hvad hun vil gøre, hvis hun støder ind i en klovn.

Hun har et godt råd til, hvordan man bedst muligt slipper ud af den ubehagelige situation. Kig med i videoen øverst.

Kønsforsker: Trilles sange ramte enormt mange kvinder
Kønsforsker: Trilles sange ramte enormt mange kvinder

Udover at have gode råd til, hvordan man bekæmper klovne, er Dua Lipa også en sangerinde, der har en meget klar holdning til, hvordan man taler til unge piger om deres udseende.

I Danmark kender vi britiske Dua Lipa for hendes stemme, når de tempofyldte sange ‘Be The One’ og ‘Hotter Than Hell’ buldrer ud af radioen. Sådan vil den unge sangerinde også helst have det. At det er hendes stemme, som er i fokus.

For Dua Lipa er flot. Faktisk så flot, at hun brugte sine teenageår på at arbejde som model.

- Det var den eneste slags job, jeg kunne få, fordi jeg var mindreårig. Det var sjovt, men blev aldrig til noget stort fortæller Dua Lipa.

Da hun skulle tage beslutningen om at vælge modellivet som sin karrierevej, fik hun nemlig en yderst deprimerende besked.

- Det kom til et punkt, hvor branchen sagde, at hvis jeg gerne ville være en succesfuld model, skulle jeg tabe mig. Jeg var meget ung på det tidspunkt, men det var ikke noget, jeg havde lyst til, siger Dua Lipa og fortsætter:

- Det er svært, når man er så ung og bliver fortalt, at man skal se ud på en bestemt måde for at få et job. For mig er det vigtigt at sige til andre piger: Det er ikke meningen, at vi allesammen skal se ens ud.”

Kvindekampsikonet og sangerinden Trille er død
Kvindekampsikonet og sangerinden Trille er død

Nu er sangerinden i stedet gået all in på sin musikalske karriere, som allerede har taget fart med flere hitsingler, mens hendes debutalbum kommer i begyndelsen af næste år.

Og selv om musikbranchen også er kendt for at skue hunden på hårene, er hun ikke længere bange for at blive dømt på sit udseende.

- Netop fordi jeg forlod modelbranchen, følte jeg ikke, at jeg havde noget at skulle bevise med mit udseende i musikbranchen. Jeg vil bare vise folk, at jeg kan synge. Det er dét, som gør mig speciel.

Kig med her, hvor Dua Lipa fortæller mere om sit specielle navn:

Christopher efter Asien-tur: Jeg slår en eller anden ihjel, når jeg kommer ned fra denne her scene
Christopher efter Asien-tur: Jeg slår en eller anden ihjel, når jeg kommer ned fra denne her scene

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx