Af - 21/07-16 19:33

Tidligere Uber-chauffører tjener nu på Pokémon-spillereTidligere Uber-chauffører tjener nu på Pokémon-spillere

Man får ikke meget motion, men man stiger hurtigt i level.

storybild

Pokémon Go er blevet rost for at få folk ud på gaden og bevæge sig. Men nu er en gruppe tidligere Uber-chauffører gået sammen om at køre Pokémon-trænere rundt til gode spots, Pokéstops og gyms. De kalder deres service Pokémon Go Lift.

- Vi er selv meget store fans, og derfor er det fedt at køre rundt med andre fans, siger Jesper Villadsen, der er kører for Pokémon Go Lift til metroxpress.

Da deres hjemmeside og app endnu ikke er kommet op, så erhverver de tidligere Uber-chauffør deres kunder på Facebook. Og der er mange af dem.

- Nogle kunder har prøvet spillet mange gange, andre fanger deres første Pokémons med os. Kunderne er mellem 18 og 30 år, siger Jesper Villadsen, der er tidligere Uber-chauffør.

Ekspert dømmer Pokémon Go til at blive en langvarig succes
Ekspert dømmer Pokémon Go til at blive en langvarig succes

Jesper Villadsen er selv i level 18 med sin nuværende profil, og han har allerede haft én profil i level 20, som han solgte på ebay for 400 dollars. Han bruger 12 timer om dagen på at spille Pokémon Go.

Grundet den massive kritik af Uber i Danmark ønsker Jesper Villadsen ikke at stå frem med sit ansigt.

Respektløst? Se dansk kirkegård blive overrendt af Pokémon-jægere
Respektløst? Se dansk kirkegård blive overrendt af Pokémon-jægere

Den nye service har i øvrigt modtaget mange mails fra folk, der ønsker at være en del af gruppen, der kører rundt med Pokémon-jægere, oplyser de til metroxpress.

6 gode tip til at spare på strømmen i Pokemón GO
6 gode tip til at spare på strømmen i Pokemón GO

I USA er der også tidligere Uber-chauffører, der kører med Pokémon-spillere, ligesom der er hele busser, der transporterer ivrige jægere rundt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx