Af - 31/10-16 06:11; Opdateret: 31/10-16 07:17

TV: Det sker der i virkeligheden, når Super Mario dørTV: Det sker der i virkeligheden, når Super Mario dør

Det bliver en drabelig kamp på liv og død i underverdenen, når den populære italienske blikkenslager træder forkert. Så tag dig sammen, når du spiller!

Hvis du har prøvet at spille Super Mario 3 (eller et hvilket som helst andet Mario-spil), så ved du også, hvor irriterende det kan være, når man har gang i det helt perfekte "run" på en bane og ryger i et dybt hul eller bliver nakket af en goomba eller koopa troopa.

Men har du nogensinde tænkt på, hvad der sker med Mario, når han dør?

Selvom Nintendos populære Mario-spil er mest for børn og barnlige sjæle, er der ikke meget barnagtighed over de strabadser, der venter den lille italienske blikkenslager, når han kommer galt af sted.

Julegavehit kommer med tre forandringer, fans vil elske eller hade
Julegavehit kommer med tre forandringer, fans vil elske eller hade

Det bliver nemlig drabelig alvor i underverdenen, hvor svampene er rådne, ligene af døde Mario'er hober sig op og broderen Luigi er blevet til en zombie.

Videoen, som du kan se i toppen af artiklen, er produceret af de tre drengerøve Seth, Matthew og Andrew McMurry, der står bag YouTube-kanalen Nukazooka.

Vidoen bærer et dybt præg af Netflix-successen 'Stranger Things', hvor verden bliver vendt på vrangen og det onde hersker på vrangsiden, og det er faktisk ret uhyggeligt.

Nintendo viser ny konsol: Se den og reaktionerne her
Nintendo viser ny konsol: Se den og reaktionerne her

Så hvis du hører til dem, der spiller meget Super Mario, får du nok lyst til at gøre dig lidt mere umage næste gang, så Mario ikke skal gennemgå de samme lidelser som i videoen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx