Af Gameplay/Morten Skovgaard - 16/09-14 17:36

Spilanmeldelse: 'Destiny'Spilanmeldelse: 'Destiny'

Spilanmeldelse 'Destiny' Til: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

storybild

'Destinys' historie er en rigtig langgaber, men kampe med og mod andre spillere er sjove. (Billede: Gameplay)

Producent: Bungie
4 ud af 6

Det dyre spil 'Destiny' er sjovt nok, men lever ikke op til forventningerne.

Der har i lang tid været høje forventninger til det storstilede 'Destiny'-spilprojekt, både på grund af de dygtige spiludviklere bag det og ikke mindst spillets astronomiske marketingbudget.

Efter en uges spilletid står det imidlertid klart, at de, der har forventet et spændende science fiction-eventyr, vil blive svært skuffede, mens de, der søger masser af kampe med og mod andre spillere får masser af smæk for skillingen.

'Destiny' er designet som et multiplayer-spil, hvilket betyder, at det fuldstændigt mangler den filmiske historiefortælling, vi kender fra for eksempel 'Halo'-spillene, som Bungie tidligere har udviklet.

Historien er banal, stemmeskuespillet er uinspireret, og spilverdenen føles tom og steril – og allerede her vil mange lægge controlleren fra sig i skuffelse.

Men hvis man accepterer, at 'Destiny' kræver, at man spiller aktivt sammen med andre spillere, begynder det at give mening og blive sjovt, for spillet er tænkt som en slags 'World of Warcraft' light, hvor man kan stige i niveau, samle udstyr og konstant gøre sin figur bedre i et mere åbent univers, end vi er vant til fra actionspillene.

Rent mekanisk fungerer alt fremragende, og 'Destinys' omgivelser er billedskønne, uanset om man vandrer rundt i Månens golde landskaber eller på Venus' frodige overflade. Der er masser af potentiale tilbage, som forhåbentlig vil indfriet her i tiden efter lanceringen, så indtil videre bliver det til en forsigtig anbefaling til de spillere, der holder af ren multiplayer-action.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx