Af Thomas Berger - 21/10-15 11:04

SPILANMELDELSE: Tilbage til fremtiden – og retur til fortidenSPILANMELDELSE: Tilbage til fremtiden – og retur til fortiden

I morgen ankommer Marty McFly til fremtiden i den tidsrejsende Delorean – i den anledning er det fem år gamle Tilbage til Fremtiden-spil blevet relanceret på konsol.

storybild

Skuespilleren Christopher Lloyd lægger stemme til Doc, mens Marty McFlys rolle er overtaget af AJ LoCascio, der på fremragende vis lyder som Michael J. Fox.

'Back to the Future – The Game'
Til: Konsol og pc
Producent: Telltale Games
3 ud af 6

Det er flere måneder siden Marty McFly vinkede farvel til Doc Emmett Brown, efter de sammen havde været på eventyr i både fortiden og fremtiden, da den tidsrejsende Delorean pludselig dukker op, kun med hunden Einstein ombord.

TV-test: Tilbage til fremtiden - her ramte filmen plet
TV-test: Tilbage til fremtiden - her ramte filmen plet

Endnu engang må Marty sætte sig til rette i den ombyggede sportsvogn, tænde for tidskredsløbende og Flux Capacitatoren (der gør tidsrejser mulige) og sætte kursen mod 1931, hvor Doc er fængslet og den eneste mulighed for at redde ham, er for Marty at slå sig sammen med teenageversion af Doc.

Historien i 'Back to the Future – The Game' er præcis som den kunne have været, hvis der var blevet indspillet en fjerde ’Tilbage til Fremtiden’-film. Fuld af forviklinger, mere eller mindre heldige sammenstød med forfædre og masser af humor og referencer til de tre film.

Spillet blev oprindeligt udgivet for fem år siden, men er i anledning af den første films 30 års jubilæum blevet pudset af og genudgivet på konsol. Men på trods af lidt bedre teksturer, så ligner det stadig et fem år gammelt adventure-spil.

SPILANMELDELSE: 'Lego Dimensions' er en fornøjelig pærevælling af alting godt
SPILANMELDELSE: 'Lego Dimensions' er en fornøjelig pærevælling af alting godt

Tempoet er endda meget roligt, og vejen gennem spillets udfordringer handler om at udforske omgivelserne, være opmærksom og lytte efter. Desværre er selve spildesignet klodset, og du ender nemt i nærmest endeløse løkker af dialog eller hændelser, indtil du får regnet ud, i hvilken rækkefølge du skal gøre tingene.

Hvis du er kæmpefan af filmene, vil du føle dig virkelig hjemme i spiludgaven af Hill Valley anno 1931, og nyde at forfølge historien gennem det klodsede spildesign.


LÆS OGSÅ: SPILANMELDELSE: Nathan Drake springer over konsolkløften og udgives til PS4

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Medie: Kongelig fartdjævel ræsede...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx