Af - 18/10-16 08:20

Tag på nye eventyr med dine helt egne SkylanderTag på nye eventyr med dine helt egne Skylander

Fantasien får frit spil, når du skal skabe din egen Skylanders-figur og tage kampen op mod undermålerskurken Kaos.

storybild

De nye Sensei figurer til 'Skylanders: Imaginators' låser op for nye evner til dine hjemmegjorte Skylanders

For nu sjette år i træk drømmer den diminutive skurk Kaos om at overtage magten i Skylands, og denne gang har han opdaget den såkaldte mentale magi – fantasien. En kraft han benytter til at skabe grumme Doomlanders, som Skylanders og du selvfølgelig skal sætte en stopper for.

Det nye i 'Skylanders: Imaginators' er, at du denne gang får lov at skabe dine helt egne Skylanders-figurer inde i spillet – og der er frit valg på alle hylder. Du vælger selv arme, krop, ben, hoved, størrelse, stemme, våben, slogan, temamusik, farver og udstyr for din Skylander.

Ikke blot giver det utal af forskellige figurer, men du har også undervejs mulighed for at lave om på din Skylander, efterhånden som du finder nye dele. Selve figuren gemmes i en såkaldt Creation Crystal, så du kan tage den med i lommen, hvis du skal spille hos en ven.

Som altid er det muligt at benytte alle tidligere udgivne Skylanders-figurer i spillet, men da de ikke, i lighed med dine hjemmegjorte figurer, har mulighed for at benytte det alt det ekstraudstyr, du finder undervejs i spillet, så er de knap så sjove at spille med denne gang. Til gengæld frister spillet til mange gennemspilninger, for netop at finde alle hemmeligheder og dermed alt udstyr.

'Skylanders: Imaginators' er en actionfyldt spiloplevelse, hvor de enkelte baner hver især byder på udfordringer og masser af humoristisk overskud, mens historien, som knytter dem sammen, er noget regulært rod. Det er et velkendt spilunivers, trygt og fuldt lokaliseret til dansk.

'Skylanders: Imaginators'
Til: Konsol
Producent: Activison
4 ud af 6

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx