Af Gameplay - 02/03-16 10:47

SPIL: Baseret på virkeligt masseselvmord! Hvem er venner - hvem er fjender?SPIL: Baseret på virkeligt masseselvmord! Hvem er venner - hvem er fjender?

Det kommende actionspil ’The Church in the Darkness’ tager udgangspunkt i religiøs radikalisme fra 1970’erne.

’The Church in the Darkness’ er bygget på virkelige begivenheder for næsten 50 år siden.

I Paranoid Productions’ kommende spil ’The Church in the Darkness’ skal spilleren infiltrere byen Freedom Town i Sydamerikas jungle for at finde sin søsters søn, som muligvis er blevet medlem af en religiøs kult. Spillet er inspireret af virkelige begivenheder fra slutningen af 1970’erne, hvor den amerikanske organisation Peoples Temple Agricultural Project etablerede sig i byen Jonestown i Guyana, hvilket endte med et masseselvmord, hvor over 900 mennesker døde af cyanidforgiftning.

SPILANMELDELSE: Klodsede superhelte på jagt efter en fortælling
SPILANMELDELSE: Klodsede superhelte på jagt efter en fortælling

SPILANMELDELSE: 'XCOM 2' er fremtidens modstandskamp
SPILANMELDELSE: 'XCOM 2' er fremtidens modstandskamp

Mange konspirationsteoretikere har gennem tiden stillet spørgsmålstegn ved, om Jonestown-massakren rent faktisk var et kollektivt selvmord eller et massemord – et emne, der måske bliver berørt i ’The Church in the Darkness’. Virkelighedens Jonestown var ledet af kultoverhovedet Jim Jones, mens spillets Freedom Town anføres af ægteparret Rebecca og Isaac Walker, der angiveligt føler sig forfulgt på grund af deres tro og vælger at bringe hele deres kult med sig ud i junglen for at være i fred for den amerikanske regering. Der bliver stillet spørgsmålstegn ved alt i spillet – ikke mindst hvem der er venner og fjender. Er Freedom Town en farlig kult, eller er det et ordentligt samfund med et oprigtigt ønske om bare at være i fred? Har Walker-ægteparret rent mel i posen, eller har de frygtelige mål for øje? Svaret vil skifte fra spil til spil, for handling, historie og personer er ikke fastlagte i ’The Church and the Darkness’, som vil byde på vidt forskellige oplevelser og forløb ved forskellige gennemspilninger.

SPILANMELDELSE: Nyt ’Hitman’-spil efterligner tv-serierne
SPILANMELDELSE: Nyt ’Hitman’-spil efterligner tv-serierne

SPILANMELDELSE: Taktisk terrorbekæmpelse
SPILANMELDELSE: Taktisk terrorbekæmpelse

’The Church in the Darkness’ er under udvikling til pc, PlayStation 4 og Xbox One og ventes udgivet i starten af 2017.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Brøndby-træner forlænger...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx