Af Gameplay/Morten Skovgaard - 23/09-14 18:26

Mød dit værste mareridtMød dit værste mareridt

Science fiction-filmklassikeren 'Alien' bliver genoplivet med rædselsvækkende spil.

storybild

Blind rædsel venter de modige spillere i 'Alien Isolation'. (Billede: PR)

Den britiske spiludvikler The Creative Assembly er primært kendt for den historiske 'Total War'-strategispilserie, og arbejdet med gyserspillet 'Alien Isolation', der bygger på Ridley Scotts ikoniske science fiction-film 'Alien' fra 1979, er et helt nyt spilprojekt fra firmaet.

Her er middelalder-riddere og romerske centurioner skiftet ud med den unge kvinde Amanda, der er datter af filmens Ellen Ripley.

Spillet foregår 15 år efter begivenhederne om bord på rumskibet Nostromo i filmen, hvor Amanda leder efter sin forsvundne mor og ligesom hende også må konfrontere et af de mest uhyggelige science fiction-monstre, der nogensinde er frembragt.

Snarere end bare at lave et endnu et actionspil i stil med det skuffende 'Aliens: Colonial Marines' fra sidste år har The Creative Assembly valgt en forfriskende anderledes tilgang til mødet med uhyret.

Amanda Ripley befinder sig på en rumstation, hvor et af de dødbringende væsener pludselig dukker op og spreder kaos og rædsel, og det udvikler sig hurtigt til kattens leg med musen – hvor spilleren naturligvis ender i sidstnævntes rolle.

Alien-rumvæsenet bevæger sig ikke efter fastlagte mønstre og rutiner, men søger aktivt efter spilleren, som skal prøve at undgå det og overleve ved at orientere sig via den håndholdte bevægelsessensor, kravle rundt i trange ventilationsskakter og gemme sig i skabe på den store rumstation.

'Alien: Isolation' bliver udgivet den 7. oktober – og er absolut ikke noget for folk med sarte nerver!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Lige efter brylluppet: Brudgom dræbt...
bt.dk
Åbenhjertig Michael Laudrup: Derfor...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx