Af Thomas Berger - 23/06-15 12:13

SPILANMELDELSE: Dinosaurerne går til klodserneSPILANMELDELSE: Dinosaurerne går til klodserne

Portene til Jurassic Park står på vid gab – du er velkommen til at træde indenfor. Hvis du tør!?

storybild

’Lego Jurassic World' kommer omkring alle fire film i serien og holdes sammen af John Williams klassiske soundtrack.

'Lego Jurassic World'
Til: Multi
Producent: TT games
4 ud af 6

På trods af navnet favner ’Lego Jurassic World' ikke blot den seneste film, men kommer omkring alle fire film i serien – heldigvis. For det resulterer i et spil med mange timers underholdning, specielt hvis både historien og alle dem mange mere eller mindre skjulte detaljer skal udforskes.

SPILANMELDELSE: Hør alt om det længe ventede Uncharted 4
SPILANMELDELSE: Hør alt om det længe ventede Uncharted 4

Spiludviklerne fra TT Games har efterhånden lavet så mange Lego-spil, at ’Lego Jurassic World' føles mere end velkendt for alle, der har prøvet kræfter med et af de tidligere spil. Spillets baner skal udforskes, Lego-objekter skal smadres og figurernes forskellige evner benyttes til at løse en række mildest talt enkle opgaver.
’Lego Jurassic World' er absolut sjovest at spille sammen to personer, også selvom det fra tid til anden kan være lidt drilsk. Ikke blot rent teknisk, men også i de spilscener hvor det er muligt at spille en dinosaurer – for hvem vil ikke gerne være en Velociraptor eller Tyrannosaurus Rex.

SPILANMELDELSE: Nyt, uhyggeligt flugtrum i København
SPILANMELDELSE: Nyt, uhyggeligt flugtrum i København

Spillets dialog er trukket direkte ud af filmenes lydspor, og det er selvfølgelig at foretrække, at figurerne taler med deres rigtige stemmer. Men kvaliteten af lydbidderne sejler omkring og resultatet er et alt for ujævnt lydbillede. Læg dertil, at spillets handling kan være temmelig svær at følge, hvis spillerne ikke har set filmene.
’Lego Jurassic World' træder ikke nogen nye stier, og på trods af muligheden for at styre dinosaurerne, er ethvert spor af originalitet forstenet. Men spillet leverer den lovede, børnevenlige underholdning, som er en perfekt spiloplevelse at dele barn og voksen imellem.

SPILANMELDELSE: 'Heroes of the Storm' åbner en svær spilgenre op for flere spillere
SPILANMELDELSE: 'Heroes of the Storm' åbner en svær spilgenre op for flere spillere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx