Af - 20/01-14 09:53

Ny landeplage på vej?Ny landeplage på vej?

Spiludvikler genopfinder en spilgenre med digitale samlekort.

storybild

Det digitale duel-kortspil 'Hearthstone' er flot, lettilgængeligt og sjovt. (Billede: Pressefoto)

Samlekortspillet 'Magic: The Gathering' tog hele den spilleglade verden med storm, da det blev lanceret i halvfemserne, og spilfirmaet Blizzard Entertainment håber nu på at skabe samme succes med deres digitale kortspil 'Hearthstone'.

Spillet baserer sig på det populære 'World of Warcraft'-spilunivers og er et forsøg på at gøre en spilgenre, der ofte afskrækker nye spillere, mere tilgængelig, fortæller Ben Brode, der er spildesigner på 'Hearthstone':

Fantastisk flot iPad-spil
Fantastisk flot iPad-spil

- Vi har prøvet at gøre 'Hearthstone' til det optimale spil at starte med, hvis man aldrig har prøvet kortspil før. Vi har fjernet en masse kompleksitet og regler og efterladt de dele, der gør genren så fantastisk – den strategiske dybde, spændingen og de historier, der opstår, når man spiller forskellige kort, der gør ting sammen.

Hårde onlinekampe i 'Evolve'
Hårde onlinekampe i 'Evolve'

Selvom 'Hearthstone' er strømlinet og lettilgængeligt – særligt for folk, der har spillet 'World of Warcraft' – er den strategiske dybde stor, og timerne forsvinder lynhurtigt i selskab med spillet, der som udgangspunkt er gratis at spille.

Man kan, ligesom med de fysiske kortspil, købe pakker med nye og potentielt stærkere kort, men adskillige af de bedste 'Hearthstone'-spillere har aldrig brugt så meget som en øre på spillet.

Fabelagtigt eventyr
Fabelagtigt eventyr

'Hearthstone' er indtil videre udgivet i en såkaldt lukket betatest, hvor et begrænset antal brugere har adgang til spillet – og vi kan bekræfte, at det er forrygende sjovt!

Spillet ventes udgivet til pc og Mac inden for få måneder og på et senere tidspunkt til Android og iOS.

Pokémon holder stadig: Går som varmt brød!
Pokémon holder stadig: Går som varmt brød!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx