Af Morten Skovgaard - 13/01-15 07:00

Spilanmeldelse: Gobliner og gnomer på krigsstienSpilanmeldelse: Gobliner og gnomer på krigsstien

Spillet 'Hearthstone', der tog verden med storm i 2014, er blevet udvidet med nye kort.

storybild

'Hearthstone: Goblins vs. Gnomes'
Til: Pc, iOS, Android
Producent: Blizzard Entertainment
5 ud af 6

'Hearthstone' har været en bragende succes for Blizzard Entertainment – både som spil og forretningsmodel betragtet. Det er helt gratis at spille spillet, men spillerne kan tilkøbe kortpakker i håbet om at få "episke" og "legendariske" kort, som gør det endnu sjovere at opbygge de "decks", man kæmper mod hinanden med – og folk bruger frivilligt massevis af penge på spillet.

'Goblins vs. Gnomes'-udvidelsen tilføjer hele 120 nye kort og er tænkt som et frisk pust til særligt spillets rangliste-spil, hvor størsteparten af spillerne gennem hele 2014 har holdt sig til velafprøvede angrebsfokuserede decks med høj succesrate og ikke har været så eksperimenteringsvillige.

Ud over at give Mage-klassen et betydeligt popularitetsløft ændrer 'Goblins vs. Gnomes' imidlertid ikke markant på ovenstående tendens. Der er først og fremmest tale om en række rigtigt sjove og meget tilfældighedsbaserede kort, hvoraf en mindre del langsomt, men sikkert arbejder sig ind i de decks, der har været populære igennem sidste år.

Adskillige af kortene fra sidste års 'Curse of Naxxramas'-udvidelse blev dog med tiden indarbejdet i de mest populære decks, og det samme vil ganske givet også ske med 'Goblins vs. Gnomes'-kortene hen over de kommende måneder. Indtil da skal de nye kort først og fremmest nydes for charmens og variationens skyld.

LÆS OGSÅ: SPILANMELDELSE: Klassisk roman i nye klæder

LÆS OGSÅ: SPILANMELDELSE: Fintunet kampsport fra Nintendo

LÆS OGSÅ: SPILANMELDELSE: Revolutionen længe leve!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx