08/08-17 15:10

Derfor er 'Pokémon Go' igen blevet super populærtDerfor er 'Pokémon Go' igen blevet super populært

Sidste års helt store sommerhit er vendt tilbage – fang dem alle sammen!

storybild

Folk stimler igen sammen fra nær og fjern for at jagte sjældne Pokémon.

Man er lovligt undskyldt, hvis man for et års tid siden afviste sidste sommers mobilplage 'Pokémon Go' som en døgnflue.

Spillet fejede gennem verden som en hvirvelstorm i ugerne efter lanceringen, hvorefter interessen fra både medier og spillere faldt brat, efterhånden som folk opdagede, at der ikke var det helt store tilbage at lave i spillet, når man havde fået samlet alle de sjældne Pokémon og var nået så højt op i niveau, at det tog flere uger at ramme det næste.

Ikke desto mindre vil mange nok have bemærket, at horder af mobiltelefonbevæbnede spillere atter har indtaget digitale knudepunkter rundtomkring i lande.

Spillet ramte i slutningen af juli i år sin mest indbringende dag siden lanceringen for over et år siden, og det er ikke længere de gode, gamle Pokécoins, Incense, Lucky Eggs og Poké- balls, der bliver tjent flest penge på, men derimod de nye Raid Battles.

Her går spillerne sammen om på tid at besejre ekstra stærke Pokémon-bosser, som overtager de Gyms, spillerne tidligere har kæmpet om indbyrdes.

Spillerne kan stadig deltage i kampene gratis, men de kan også købe Raid Passes, som giver et hav af fordele – ikke mindst muligheden for at fange de nye legendariske Poké- mon-bosser til den evigt voksende virtuelle zoologiske have, man slæber rundt på.

Og udsigten til at opnå disse prestigefulde trofæer har været nok til at få spillerne til at bruge tusindvis af mønter inde i spillet på at købe pas efter pas for at deltage i forskellige raids og fange Pokémon, som de ikke kan finde på anden vis.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx