Af Morten Skovgaard - 03/03-15 11:54

SPILANMELDELSE: Den totale undergang truerSPILANMELDELSE: Den totale undergang truer

Et af de mest imødesete spil i 2015 er polske CD Projekt Reds rollespil 'The Witcher 3: Wild Hunt'.

storybild

De to foregående spil i serien har nydt stor popularitet med historien om den navnkundige "witcher" Geralt fra Rivia, hvis speciale er at bekæmpe og fordrive mørkets kræfter med alle forhåndenværende midler.

I dette nye spil bliver Geralts hjemland invaderet af en mystisk hær, og hans opgave bliver at forhindre katastrofen. 'The Witcher'-universet er baseret på en romanserie af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, som har ladet sig inspirere af både polsk historie og slavisk mytologi til sit mørke og dystre fantasy-univers, som er rigt på både blod, gru og alle tænkelige ubehageligheder.

Det, der gør 'The Witcher'-serien så populær, er den konsistent høje kvalitet, udviklerne har lagt for dagen i de første spil, og som alle også forventer af 'The Wild Hunt'.

Den åbne verden i det nye spil ventes at blive omkring 30 procent større end i tidligere spil, og det er særligt teknologien bag 'The Witcher'-spillene, der gennem årene har været den reelle hovedperson.

Ud over den svimlende flotte grafik fjerner den nyeste version af teknologien også den irriterende ventetid, der ofte kan opstå, når spillere bevæger sig fra et område til et andet, og dén detalje alene er et stort tilløbsstykke for spil af denne type.

'The Witcher 3: Wild Hunt' udkommer til pc, PlayStation 4 og Xbox One den 19. maj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx