Af - 05/02-14 13:22; Opdateret: 05/02-14 13:42

Sådan bliver du god til Flappy BirdSådan bliver du god til Flappy Bird

Driver spillet Flappy Bird også dig til vanvid? Så læs her, hvordan du kan blive bedre til det populære spil.

storybild

Metroxpress har testet forskellige metoder til at nå længere i Flappy Bird. Ingen praktikanter kom til skade undervejs. (Billede: Simon Bondo)

Flappy Bird, som i øjeblikket ligger på førstepladsen over mest downloadede spil i App Store herhjemme, kan uden tvivl beskrives som et af de mest irriterende og uimodståelige spil i verden.

Her er spillet du IKKE kan vinde
Her er spillet du IKKE kan vinde

Det skyldes, at det er så pokkers svært at få den lille, gule fugl ind mellem de grønne rør, som står i vejen.

Hvis du gerne vil blive bedre til det populære spil, bør du tage et kig på de tre gode råd, der kommer her. De er fundet på en række forskellige sites og alle gennemtestet af erhvervspraktikanten hos Metroxpress.

1. Fjern alle covers og plastik, der måtte sidde på din tablet eller smartphone. Det vil forbedre din koncentrationsevne, fordi dine hænder ikke forstyrres af alt muligt andet.

2. Brug så stor en smartphone eller tablet som muligt. Det resulterer i, at man kommer tættere på spillet og har en bedre chance for vurdere, hvornår man skal trykke på skærmen. Det er markant nemmere at nå længere på tablet i forhold til smartphone.

3. Når du spiller, skal du fokusere på fuglen og ikke så meget på selve rørene. Når du kigger på fuglen, kan du jo stadig se, at rørene kommer og har bedre overblik over banen. Man lærer også fuglens bevægelser bedre på denne måde.

Har du gode tips og tricks til, hvordan man kommer længere i det vanvittigt enkle men fantastisk svære spil? Så del dem i kommentarfeltet herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx