Af Thomas Berger - 01/07-15 10:37

Se listen: 6 lækre sommergadgetsSe listen: 6 lækre sommergadgets

Når kufferten skal pakkes til sommerferien, er det langt fra nok med rene underbukser og solcreme – der skal teknologi med på turen. Vi har fundet seks gadgets frem, som du bør tage med på ferien.

storybild

Film på farten
Det er nemt at dele film og musik på farten med Hauppauges lille myGalerie. Du fylder et SD-hukommelseskort med indhold hjemmefra, sætter det i dimsen, der skaber sit eget trådløse netværk, så op til tre mobile enheder kan afspille indhold direkte fra kortet.
Web: Hauppauge.com
Set til 379 kr.

Fire gange mobilkamera
Du kan godt klare dig med dit mobiltelefonkamera på ferien, specielt hvis du har et fire i et objektiv fra Olloclip. Dimsen klikkes på telefonen og indeholder to makroobjektiver, en vidvinkel og et fiskeøje, så du kan få de rette skud i kassen. Fås både til iPhone og Samsung Galaxy.
Web: Olloclip.com
Set til 649 kr.

Vellyd i sommerhuset
B&O Play Beolit 15 er langt fra den billigste trådløse Bluetooth-højttaler- det er til gengæld en af de smukkeste, og så er lyden både fyldig og lækker. Højttaleren vejer 2,7 kilo og det indbyggede batteri kan levere strøm i timer.
Web: Bang-olufsen.dk
Set til 3.699 kr.

Strøm i lommeformat
Der er ikke meget sjovt ved at have gadgets med på ferien, hvis de løber tør for strøm. Stone Charger er en af de mere æstetisk kønne løsninger på at have et batteri med i lommen, og så har den kraft nok til at genoplade din telefon fem til syv gange.
Web: Logopowerbank.dk
Set til 399 kr.

Actionferie på video
Den actionfyldte ferie skal selvfølgelig også ledsages af videominder – det kræver blot et kamera, der kan tåle turen. Det kan Sonys actionkamera HDR-AZ1. Kameraet er vand- og støvtæt og udstyret med billedstabilisator, så den vilde tur på mountainbike også ser flot ud på video.
Web: Sony.dk
Set til 2.499 kr.

Luk verden ude
Når ferien ikke byder på den ønskede fred og ro, så kan det være rart at lukke verden ude med et par hovedtelefoner som for eksempel Aurvana In-Ear3 Plus. Ikke blot er lyden flot, men de slutter også så tæt i øret at både flystøj og børn forsvinder bag et tæppe af musik.
Web: Creative.com
Set til 1.199 kr.


LÆS OGSÅ: 10 gadgets du ikke kan undvære til sommerens festivaler

LÆS OGSÅ: Her er dit TV, din telefon og dine gadgets i 2015

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du styr på Magnussen? Formel 1...
bt.dk
Christina Sederqvist: Når jeg bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx