Af - 13/05-15 12:44; Opdateret: 13/05-15 13:49

GUIDE: Sådan får du nemt pænere billeder på InstagramGUIDE: Sådan får du nemt pænere billeder på Instagram

Når du poster et billede på Instagram, er det kvadratisk - men der er flere apps, som sørger for, at dine billeder kan være aflange, som de er i dit kamera.

Bildstrecke im Grossformat »
Instagrams billeder er i gang med at blive større - forstået på den måde, at de går fra at være på 640 x 640 pixels til at være på 1080 x 1080. Det betyder altså, at de stadig er kvadratiske. Her er et lille trick, hvis du gerne vil have hele dit billede med på Instagram. Klik videre for at se, hvordan du kan gøre det. Den hvide kant sørger for, at hele dit billede kommer med på Instagram. Se guiden her. Når du kommer ind i appen Squaready, ser den sådan ud. Du skal trykke, der hvor der står 1. Her kan du hente billeder ned til appen fra dit fotoalbum. Du kan her vælge det billede, som du gerne vil lægge en hvid kant omkring. Når du har valgt et billede, kommer det ind i appen og ser ud, som det ville gøre på Instagram - altså kvadratisk. Derefter skal du trykke på ikonet i midten for neden, så der kommer de hvide rammer om billedet, og det får de proportioner, som det har i dit fotoalbum. Tryk derefter i øverste højre hjørne for at eksportere billedet. Du kan gemme billedet på din telefon eller åbne det direkte i Instagram eller en anden app. Sådan kommet billedet til at se ud, når det er har været igennem Squaready. Sådan ville billedet have set ud på Instagram uden kant. Ved nogle billeder giver det mere mening end ved andre ( dette er ikke et af dem :p ) Sådan ser appen ud, når du åbner den. Tryk på det røde ikon for at vælg et billede fra din telefon. Billedet kommer ind i appen og har den hvide kant med det samme. Tryk på det gule ikon, hvis du vil gemme det på telefonen eller det grønne ikon, hvis du vil åbne i Instagram. Du kan gemme det i forskellige størrelser.

Kender du det, hvor toppen af dit billede ikke kan være med, fordi billederne på Instagram er kvadratiske? Det er irriterende, når man gerne vil have hele motivet af sit billede med.

Heldigvis findes der fleres apps, som sørger for, at du kan få hele dit billede med på Instagram. Disse apps giver nemlig dine billeder en hvid kant øverst og nederst eller i siderne - alt efter om dit billede er lodret eller vandret.

FOTO: 2-årig ligner Harry Styles på en prik
FOTO: 2-årig ligner Harry Styles på en prik

Det betyder, at billedet bliver lidt mindre på Instagram, men at det hele kommer med, så du ikke må skære vigtige detaljer væk.

Klik igennem galleriet for oven for at få en guide til, hvordan du får de hvide kanter om dine billeder på Instagram. Det er slet ikke så svært.

GUIDE: 'Seltering' er den nye numse-trend
GUIDE: 'Seltering' er den nye numse-trend

GUIDE: Dette betyder dine emojis på Instagram
GUIDE: Dette betyder dine emojis på Instagram

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx