Af - 20/10-15 08:13

TRICK: Sådan kan du gemme Snapchat-videoerTRICK: Sådan kan du gemme Snapchat-videoer

Med dette hemmelige trick kan du gemme videoer, som du modtager på Snapchat - endda uden afsenderen ved det.

Bildstrecke im Grossformat »
I gennemsnit bliver der på verdensplan sendt 8.796 snaps i sekundet. Kilde: expandedramblings.com Snapchats logo hedder Ghostface Chillah og er opkaldt efter rapperen ved samme navn fra rap-gruppen Wu-Tang Clan. Kilde: businessinsider.com Ifølge en undersøgelse fra kommunikationsforum tænker unge ikke over, hvordan de tager sig ud, når de deler billeder på Snapchat. De tør godt sende lidt skøre eller grænseoverskridende billeder af sig selv til hinanden. Billeder som de unge normalt ikke ville uploade til andre sociale medier. Kilde: kommunikationsforum.dk Der findes en Snapchat-funktion for børn under 13 år kaldet 'SnapKidz'. Det er en mere begrænset udgave af den populære app. Her kan man tage billeder og tegne, men ikke videresende sine snaps. Det eneste man skal gøre, for at få adgang til den begrænsede udgave er at logge ud af Snapchat, og herefter logge ind med et nyt login og udfylde en fødselsdag, der passer til barnets alder. Kilde: Snapchat bliver næsten kun brugt blandt danskere under 30 år. Men Snapchat er virkelig stort blandt de unge. Halvdelen af alle 12-19-årige og godt en fjerdedel af alle 20-29-årige bruger Snapchat dagligt ifølge Snapchat er så populær, at Facebook gerne vil have fingre i app'en. Facebook har efter sigende tilbudt at købe app'en for hele tre milliarder dollars - hvilket svarer til næsten 20 milliarder kroner. Snapchat afslog tilbuddet. Kilde: Facebook lancerede siden den Snapchat-lignende app 'Slingshot'. Kilde: Snapchats grundlægger Evan Spiegel datede efter sigende stjernesangeren Taylor Swift i 2014. Kilde: Nymag.com Nu er grundlæggeren sammen med den australske model Miranda Kerr. De to blev første gang spottet sammen i juli i Los Angeles' lufthavn. Kilde: Snapchat har tæt på 100 millioner daglige brugere. Kilde: venturebeat.com

Her i galleriet kan du blive klogere på Snapchat.

Du har lige fået den sjoveste video fra din kammerat, men kan ikke gense den, fordi den er sendt på Snapchat.

Det kan være super irriterende, at man ikke kan gemme sjove, skøre, seje videoer, når man modtager dem på Snapchat, men faktisk kan et trick måske hjælpe.

Snapchat dropper stor satsning
Snapchat dropper stor satsning

Ifølge Huffingtonpost kan du faktisk optage videoerne direkte på din telefon og på den måde gemme dem uden afsenderen ved det.

Tricket kræver, at du har en Android telefon og downloader app'en 'AZ Screen Recorder - No Root'.

GALLERI: 15 Tinder-profiler der går helt galt
GALLERI: 15 Tinder-profiler der går helt galt

Så er det bare at åbne app'en, og herefter vil den optage og gemme alt på din skærm. Dermed kan du åbne din Snapchat og gemme alle de videoer du vil.

Når du er færdig med at afspille Snapchat-videoen, så går du blot ind i 'optage-app'en' og trykker stop. Så har du gemt videoen og kan gense den lige så mange gange, du har lyst til.

LÆS OGSÅ: TV: Ingen proptrækker? Bare rolig! Her er 5 life hacks som vil redde din weekend!

LÆS OGSÅ: Få de gamle filtre tilbage: 8 hemmelige tricks, der ændrer Snapchat for evigt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Medie: Kongelig fartdjævel ræsede...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx