Af - 02/09-15 08:06

Netflix and chill: Har du fået dette frække spørgsmål?Netflix and chill: Har du fået dette frække spørgsmål?

Et nyt meme hylder den moderne måde at arrangere en fræk aftale på.

Bildstrecke im Grossformat »

Du har ingen planer. Du har lyst til at sætte en hed date op. Men hvordan inviterer du lige din udkårne over på elegant vis? Et nyt meme hylder netop den situation.

Løsningen er nemlig at spørge:

Kommer du forbi til ‘Netflix and chill’?

Skal man tro de utallige memes, der florerer på sociale medier i øjeblikket, betyder Netflix and chill, at man får lavet alt andet end at streame film eller serier og slappet af, hvis du forstår sådan en lille en.

Ifølge Fusion, blev memet kickstartet af den populære Vine-stjerne Brittany Furlan i februar måned, før det for alvor blev populært i august.

På Tumblr, Vine og Instagram er der et hav af kreative og sjove billeder relateret til udtrykket. Mange handler om, at der kan komme børn ud af det, hvis ikke man husker prævention. Der er derfor flere bud på ‘Netflix & Chill’-kondomer.

Alene på Instagram, er der over 38.000 fotos, der er tagget med #netflixandchill, hvor der også er memes omkring den skuffelse, man kan opleve, når man har misforstået situationen og ser tør dokumentar, når man rent faktisk havde håbet på så meget mere.

Eller man håbede på tv-oplevelser, og værten ikke engang har en fladskærm at streame Netflix over på.

TV: Sådan reagerer folk på fræk Netflix-invitation
TV: Sådan reagerer folk på fræk Netflix-invitation

Danskerne sætter Netflix-rekord
Danskerne sætter Netflix-rekord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx