Af - 20/05-15 13:23; Opdateret: 20/05-15 14:48

DEBAT: Kan du se, hvad der er galt med dette billede?DEBAT: Kan du se, hvad der er galt med dette billede?

En Twitter-brugers billede har skabt debat på de sociale medier.

storybild

(Billede: Privatfoto)

'Jeg er sikker på, at halvdelen af jer derude ikke engang ved, hvad der er galt med det her billede. smh (ryster på hovedet, red.)'

Sådan skriver Twitter-brugeren Ibi på sin opdatering til et billede, der har fået over 15.000 interaktioner på det sociale medie.

Og ganske vist... Så er der mange, der ikke kan se, hvad der skal forestille at være galt med billedet, som du selv kan se i toppen.

Men forklaringen er egentlig rimelig simpel, hvis man spørger hende, der har lagt billedet op. Hun mener nemlig, at manden på billedet burde gå tættest på kanstenen og være en gentleman.

Men det er ikke alle, der køber den holdning.

'Vi aner jo ikke, hvordan forholdets dynamik, og vi ved heller ikke, hvad de normalt foretrækker'.

Ekspert i takt og tone Mads Christensen mener, at det er noget vrøvl, at manden burde gå tættest på kantstenen.

- Det fede ved regler er, at de kan udlægges og fortolkes på forskellige måder. Jeg har læst flere bøger, hvor der står, at manden tager den mest risikable placering. Altså der, hvor man kan blive ramt af bil, vand osv. Men man kan også argumentere for, at den, der går tættest på gyderne kan blive overfaldet og voldtaget, siger Mads Christensen til metroxpress og fortsætter:

- Kvinder siger, der ikke skal være forskel på kønnene, og de har kæmpet indædt for ligestilling. SÅ skal de ikke komme her i 2015 og pive over, at de går for tæt på kantstenen. Shut up! Det er en ret, din mor har kæmpet for, lyder vurderingen.

Mads Christensen fortæller, at han selv forsøger at være en gentleman ved at trække stolen ud, åbne for døren eller tænde for en kvindes cigaret, og ofte bliver kvinderne glade for det.

- På den ene side vil de gerne gøre sig fri af os mænd, men på den anden side drømmer de også om at køre i hestevogn til kirken, hvor de bliver ført op af deres far osv., lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: Gentleman eller stodder: Mandens hånd sladrer om hvordan han behandler kvinder

LÆS OGSÅ: Stakkels Putin: Vil være gentleman, men afvises af magtfuld kvinde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx