Af - 21/03-17 17:03; Opdateret: 21/03-17 18:10

Apple er klar med store nyheder til iPhone og iOSApple er klar med store nyheder til iPhone og iOS

Apple sætter kulør på hverdagen med en række røde produkter samt en ny app.

Bildstrecke im Grossformat »

Apple har i dag løftet sløret for nogle nye produkter til sine mange fans, der nu får muligheden for at sætte lidt kulør på hverdagen.

I hvert fald har en række af tech-gigantens populære produkter fået en tur igennem farvemaskinen, således at blandt andet iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch og iPod Nano nu kan erhverves i knaldrøde udgaver.

Advarsel: Ny iPhone-opdatering kan gøre dine apps ubrugelige
Advarsel: Ny iPhone-opdatering kan gøre dine apps ubrugelige

Ud over at skille sig ud fra mængden, hvis man køber de røde produkter, så støtter man også kampen mod HIV og aids i Afrika. Lanceringen er nemlig en del af kampagnen ‘(RED)’, og Apple lover at sende et ikke nærmere specificeret beløb afsted mod fonden for hvert rødt produkt, der bliver solgt.

Men det er ikke kun på hardware-fronten, der er nyt fra Apple. Virksomheden har også udviklet en helt ny app til iOS, der skulle gøre det både sjovere og nemmere at udfolde sig på de sociale medier.

Nokia 3310 gør comeback: Så lidt kommer den til at koste
Nokia 3310 gør comeback: Så lidt kommer den til at koste

‘Clips’ hedder appen, der fungerer sammen med både Instagram, Facebook, Twitter og YouTube. Med den bliver det ifølge Apple selv en leg at lave lækre videoer med tekst og effekter, som man kan dele med sine følgere.

- Clips giver iPhone og iPad-brugere en ny måde at udtrykke sig selv på gennem video, og det er utroligt let at bruge, siger Susan Prescott, Apples vicedirektør for Apps Product Marketing, ifølge The Telegraph.

Træt af ladetiden? Mand opfinder genial løsning til din smartphone
Træt af ladetiden? Mand opfinder genial løsning til din smartphone

Blandt andet kan man indsætte animeret tekst på sine videoer kun ved hjælp af sin stemme, ligesom man kan peppe sin video op med musik samt en række forskellige filtre, emojis og talebobler.

Endelig kommer der også en ny og billigere iPad med en skærm på 9,7 tommer. Apples RED-produkter kan købes fra på fredag, mens ‘Clips’ kan hentes gratis til iOS (konvertibel med iPhone 5 og opefter) fra starten af april.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye forbindelser under lup: Særlig...
bt.dk
Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx