Af - 21/01-15 18:04; Opdateret: 21/01-15 18:29

Skæg trend: Nu skal du farve fuldskæggetSkæg trend: Nu skal du farve fuldskægget

Mange mænd har efterhånden groet sig et godt fuldskæg. Nu tager trenden en ny, farverig drejning.

Metroxpress' journalist forsøger at hoppe med på trenden. Se det smertefulde forsøg her Se video i større format i vores videosektion Videoportal

De seneste par år er det nærmest blevet mere normalt at have hår på kinderne end at lade være. Derfor er tiderne slut, hvor en mand kunne gro et fuldskæg, og derved skille sig ud fra mængden af glatbarberede artsfæller. Indtil nu.

En ny trend med farvet skæg har set dagens lys, og den vil med garanti vende hoveder selv i de mest skægbefængte dele af landet.

En af frontløberne er amerikanske Adam Reiter, der går under kaldenavnet 'Rainbow beard' (Regnbueskæg red.), og han kan i den grad bekræfte effekten af at farve sit skæg.

- Det fedeste er helt klart, at folk genkender mig. Lige meget, hvor lang afstand, du ser mig fra, så skiller jeg mig stadig ud, og det fortæller folk mig ofte, siger Adam Reiter til metroxpress.

Han er blevet så glad for sit farvede skæg, at han har gjort det til en del af sin forretning som fotograf, og skægget har kun givet ham gode oplevelser.

- Jeg er blevet inviteret backstage til koncerter og har fået 1.500 nye venner på Facebook efter min forvandling. Jeg føler mig slet ikke fuldendt længere uden at have et regnbuefarvet skæg. Gamle billeder af mig virker kedelige nu, siger han.

Hans opfordring til mænd er derfor at prøve det farvede skæg af, selvom det måske kan skabe problemer, hvis det ikke passer ind på arbejdspladsen.

- Jeg er så heldig, at jeg er selvstændig, men mange af mine venner siger, at de gerne vil farve deres skæg, men at deres chef næppe vil sætte pris på det. Men hvis folk har mod på det, skal de helt klart kaste sig ud i det, siger han.

Her er Rainbow Beards farvefulde skæg:

This is what a PROPER "RainbowBeard" looks like!! #THERainbowBeard #RainbowBeard

Et billede slået op af Adam J Reiter (@therainbowbeard) denOg en anden frontløber:Metroxpress forsøger også at være med på moden - se den ubehagelige tilblivelse af farve-skægget i toppen af artiklen:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx