Af - 11/01-15 11:56; Opdateret: 11/01-15 15:35

Tech-blogger: iPhone 6 er perfekt - på nær én tingTech-blogger: iPhone 6 er perfekt - på nær én ting

Oplever du samme problem med den hypede smartphone?

Bildstrecke im Grossformat »

En af det seneste års mest hypede stykker forbrugerelektronik, iPhone 6, er næsten perfekt. Det skriver techbloggeren på The Next Web, Owen Williams i et indlæg.

Han har i fire måneder brugt den store version, iPhone 6 Plus, som han i en tidligere anmeldelse har kaldt den perfekte smartphone.

Men der er én negativ ting, Owen Williams med tiden har bemærket. Og det er ikke telefonens størrelse eller rygterne om dens evne til at bøje (hvilket han ikke kan genkende).

- Den her ting tiltrækker ridser som en magnet, skriver han og beskriver det mylder af bittesmå ridser, der er kommet på telefonens skærm, nærmest fra dag et.

TV: Han koger sin iPhone 6 i cola - så du ikke behøver at gøre det
TV: Han koger sin iPhone 6 i cola - så du ikke behøver at gøre det

- Jeg har brugt iPhone i årevis uden at bruge ‘screen protector’, og det virker som om, at iPhone 6 og iPhone 6 Plus er særligt modtagelige når det kommer til ridser, hvis man sammenligner med tidligere modeller, skriver techbloggeren.

Han bemærker, at der på Apples supportside er massevis af andre, der oplever samme problem. Det er især indlægget 'iPhone 6 screen easily scratched?', som der stadig er livlig aktivitet i.

Klagestorm: iPhone 6 er ALT for let at ridse
Klagestorm: iPhone 6 er ALT for let at ridse

Owen Williams mener, det er særlig slemt, da han undres over de mange ridser, som er kommet efter så få måneders brug.

- De bittesmå ridser er ikke engang synlige det meste af tiden, indtil man går udenfor og ser på telefonen, når den er slukket. Så afsløres de alle.

TV: Idiotien fortsætter - kan den nye iPad bøjes?
TV: Idiotien fortsætter - kan den nye iPad bøjes?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx