Af Sebastian Kirk - 12/02-18 14:53

Kunder brokker sig over dum fejl på svinedyr iPhoneKunder brokker sig over dum fejl på svinedyr iPhone

Man må sige, at det er en vigtig egenskab i en smartphone, som folk har problemer med.

storybild

Apples iPhone X er født med en stor, flot skærm. Men mange oplever, at den ikke vil tænde, når telefonen ringer. (Billede: Sergii Kharchenko)

iPhone X skulle ændre markedet for smartphones, som vi kender det. Sådan lød det, da Apple præsenterede den 10.000 kroner dyre telefon sidste år.

Men mange brugere af den nye iPhone har problemer med noget, der ellers må være det første, en telefon bør kunne: at modtage opkald. Det skriver Financial Times.

Således har hundredvis af vrede kunder skrevet indlæg på Apples forum for teknisk support, hvor mange tilsyneladende oplever samme fejl. Skærmen tænder for langsomt, når telefonen ringer, så man ikke kan nå at besvare opkaldet, lyder det.

'Hver gang jeg modtager opkald på min iPhone X, begynder ringetonen, men skærmen tænder først efter 6-8 sekunder. Når jeg genstarter telefonen, bliver problemet løst, men efter 15-20 opkald begynder det igen,' skriver en bruger eksempelvis.

Mange har prøvet forskellige løsninger som at genstarte telefonen eller ligefrem gendanne den til fabriksindstillingerne. Men intet synes at løse problemet.

Ifølge Financial Times er Apple klar over fejlen, men virksomheden har ikke officielt meldt noget ud om problemet.

I mellemtiden har Apple andre problemer at slås med. Nyeste version af iPhones styresystem, iOS 11, er nemlig så fyldt med fejl, at Apple angiveligt har besluttet at udskyde en række helt nye funktioner, som oprindeligt skulle have været inkluderet i det kommende iOS 12.

I stedet har virksomhedens teknikere fået til opgave at forberede en opdatering, der kort og godt bare virker, hvorfor der næppe kommer nogle banebrydende nye features før 2019, skriver Bloomberg.

På samme tid  Apple fortsat mod dårlig PR, efter det i december sidste år kom frem, at virksomheden bevidst gør ældre iPhones langsommere, når der kommer nye opdateringer, for at skåne de indbyggede batterier.

Nyheden vakte ramaskrig, hvilket fik Apple til i slutningen af december at komme med en officiel undskyldning. Samtidig sænkede man prisen på udskiftning af batteriet.

LÆS OGSÅ: Apple sender danske hovedtelefonproducenter til tops

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Efter skræmmende fund: Nu har...
bt.dk
FCK-profil med overraskende...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx