Af - 12/08-16 19:00; Opdateret: 12/08-16 19:19

Denne cocktail er verdens mest populæreDenne cocktail er verdens mest populære

Er din cocktail-favorit bland verdens mest populære? Læs med her, og find ud af det.

Bildstrecke im Grossformat »

Det canadiske medie TheRichest har samlet en liste over de 10 mest populære cocktails. Læs med, så du kan udskifte de varme bajere, og i stedet slukke fredagstørsten i verdens dejligste drink.

Her er fem drinks, dine sideben vil elske
Her er fem drinks, dine sideben vil elske

Listen rummer mange klassikere, heriblandt den tropiske rom-drink Piña Colada, den sure Apple Martini, og tequila-Magaritaen, der alle har ikonisk status blandt verdens bartendere.

Det er dog ingen af disse, der løber med sejren, men derimod den rosé-farvede Cosmopolitan, der er verdens mest populære cocktail, ifølge TheRichest. Mynte-Mojitoen løber med sølvmedaljen.

Mærkelig vodka-leg: Sådan drikker vi os stive på festival
Mærkelig vodka-leg: Sådan drikker vi os stive på festival

Cosmopolitan er en mixtur af vodka, triple sec appelsinlikør, lime- og tranebærsaft, og er blevet ultra populær i løbet af de sidste par årtier.

Cocktailens oprindelse er en anelse uklar, men den moderne version, serveret i et martiniglas, siges at være blevet opfundet i 1985, af en bartender på den amerikanske restaurant Strand, i det festlige Florida.

Steve skrev seddel til sig selv, inden han tog på druk - læs hvad han svarede senere den aften
Steve skrev seddel til sig selv, inden han tog på druk - læs hvad han svarede senere den aften

Den rødlige drink er især blevet en favorit blandt kvinder, der tiltrækkes af den feminine farve, det sofistikerede navn, samt den traditionelle martini-agtige præsentation.

Mange mener at det er tv-serien “Sex and the City”, der er direkte årsag til, at ‘The Cosmo’s popularitet eksploderede i 90’erne, og i dag er verdens mest populære cocktail.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx