Af - 11/04-14 09:46

Sådan får du succes på TinderSådan får du succes på Tinder

Med et stadigt stigende antal brugere på Tinder, er konkurrencen på dating-app'en stor. Her er seks gode råd.

storybild

Her er et eksempel på en god profil. Følg de seks råd og få mere succes på Tinder. (Billede: Polfoto/Fotomontage)

Profilbillede: Dit profilbillede skal gøre andre nysgerrige, så de ikke bladrer forbi dig. Vælg et billede, hvor man tydeligt kan se dit ansigt - gruppebilleder er generelt en dårlig ide.

Billeder generelt: På Tinder kan du have op til seks billeder - brug pladsen. Sørg for at have et billede, hvor man kan se dig i fuld figur - du kan alligevel ikke skjule, hvordan du ser ud på en date.

Profiltekst: Skriv hvor du kommer fra, og hvor høj du er. Et par stikord om dine interesser giver også et godt billede af, hvem du er.

Fælles venner og interesser: Du får sjældent en god samtale ved bare at skrive “hej!”. Brug i stedet inspiration til den første kontakt fra fælles venner og interesser. Kan i lide det samme band kan det være et sted at starte - har i en fælles ven, kan du spørge, hvor dit match kender personen fra.

Når du skriver: Vær nysgerrig og opmærksom på, hvad dit match skriver. Har du svært ved at fastholde interessen i samtalen, kan det være et tegn på, at kemien ikke er der.

Swiping:Det er bedre at like en for meget end en for lidt. Når først du har sagt nej til en person, ser du dem måske aldrig igen.

Dating-app stormer frem i Danmark
Dating-app stormer frem i Danmark

Spam-robotter indtager Tinder
Spam-robotter indtager Tinder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx