Af - 28/09-15 22:29; Opdateret: 28/09-15 22:51

Her er genvejen: Sådan kommer du på næste gang Facebook går nedHer er genvejen: Sådan kommer du på næste gang Facebook går ned

Det er faktisk ganske nemt at komme tilbage på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Facebook var også nede i torsdags. Se Snap-panikken i galleriet.

Facebook var udsat for et næsten to timer langt nedbrud her til aften. I hvert fald for dem, der bruger en god gammeldags computer til at komme på det sociale medie. Og det fik de loyale - og pludselig paniske - brugere til at storme til Twitter for at lufte deres frustrationer.

Det sociale medie er nu tilbage på ret køl, men under nedbruddet viste der sig en ganske simpel løsning, der kunne bruges som smuthul tilbage på sitet.

Vi kan naturligvis ikke garantere, at det virker igen næste gang, men det kan alligevel være en god idé at skrive url'en beta.facebook.com ned. Hvis du erstattede facebook.com med beta.facebook.com var du nemlig hurtigt tilbage hos vennerne. Et alternativ kunne også være at hente Facebook-app'en, der stadig virkede.

Sjove reaktioner
Aftenens nedbrud har medført flere reaktioner fra Twitter-brugerne. Og det var da også en af dem, der løftede sløret for, hvordan du kom tilbage på verdens største sociale medie:


Se eksempler på reaktioner herunder:


LÆS OGSÅ: Facebook var nede - igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx