19/08-17 12:10

Afhængig af mobilen? Disse apps kan hjælpe dig med at skære nedAfhængig af mobilen? Disse apps kan hjælpe dig med at skære ned

Mange danskere spenderer dagligt flere timer med hovedet bøjet over mobilskærmen. Vil du gerne skære ned på mobilforbruget, så findes der – ironisk nok – flere apps, som kan hjælpe dig.

storybild

Offtime (til Android og iOS)

Appen Offtime indsamler data, hver gang du bruger din telefon. Det kan måske skræmme dig lidt, når du ser, hvor meget af dit liv, mobiltelefonen egentlig sluger. Ønsker du at skære ned, så kan appen også hjælpe dig. Den kan nemlig indstilles til at blokere spil, beskeder og sociale medier, der distraherer dig. Du kan selv skræddersy, hvilke applikationer der skal blokeres.

Moment (til iOS)

Læg mobilen, og kom tilbage til dit liv, lyder det fra appen Moment. Den kan nemlig registrere, hvor meget tid du bruger på mobilen, og hvilke apps du bruger mest. Samtidig kan du sætte daglige grænser for dit mobilforbrug. Overskrider du grænsen, kan appen 'tvinge' dig af mobilen.

AppDetox (til Android)

Kan du ikke lade være med at tjekke Instagram hvert andet minut, eller tager et bestemt spil al din tid, kan denne app hjælpe dig. AppDetox gør det muligt for dig at sætte regler for brugen af apps, så du for eksempel kan sætte en tidsbegrænsning eller blokere appen i en bestemt periode.

Forest (til Android og iOS)

Med denne app kan du plante et virtuelt træ på din telefon, som kan vokse sig til en hel skov, afhængig af hvor længe du holder dig fra telefonen. Samler du din mobil op for at benytte andre apps, visner træet og dør.

Flipd (til Android og iOS)

Har du behov for et decideret forbud for at skære ned på mobilforbruget, så er appen Flipd løsningen for dig. Appen gør det muligt at låse din telefon for en periode, og der er ingen fortrydelsesret. Det hjælper endda ikke at genstarte sin telefon, så det er umuligt for dig at snyde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx