Af Thomas Berger - 12/04-16 03:27

Hybridmaskine fra HP er elegant, men ikke en hurtigløberHybridmaskine fra HP er elegant, men ikke en hurtigløber

Spectre x2 fra HP kan både bruges som tablet og bærbar computer – hvis du har råd.

storybild

(Billede: PR)

Spectre x2 er en såkaldt hybridmaskine, der gerne vil være en Windows 10 tablet og bærbar computer på samme tid – og den lykkedes med det.

Maskinen er i direkte familie med Microsofts Surfacemaskiner, og tastaturet har således en dobbeltrolle som cover, og kan klikkes af og på med et snuptag. Mens en stander popper ud fra maskinens bagside, så den kan placeres i en fornuftig arbejdsposition.

Tag et kig ind i fremtidenmed 6 high tech-hoteller
Tag et kig ind i fremtidenmed 6 high tech-hoteller

Fordelen ved denne løsning er en lavere vægt og høj fleksibilitet – Spectre x2 vejer kun 820 gram (1190 gram med taster). Men det er på bekostning af muligheden for at sidde med computeren på skødet og skrive. Du har ganske enkelt brug for et bord, når du skal arbejde.

Se listen: 6 lækre sommergadgets
Se listen: 6 lækre sommergadgets

HP nøjes med at benytte en Intel Core M3-processor, og træder således slet ikke speederen i bund. Kombineret med fire gigabyte ram og 128 gigabyte SSD-disk er resultatet en maskine, som fint kan klare de flestes behov på farten, men som ikke er velegnet til hverken spil eller krævende billed- og videobehandling.

Derfor er din iPhone blevet langsommere
Derfor er din iPhone blevet langsommere

Til gengæld er det dejligt at se HP helt droppe de gamle USB-porte til fordel for to mere fremtidssikrede USB-C-porte, der kan klare hurtigere dataoverførsel og ikke mindst sørge for hurtigere opladning. Hvis du har behov for at tilkoble en gammel USB-stick, så medfølger der omformerstik.

HP Spectre x2 er designmæssigt en lækker og elegant maskine, men den giver desværre ikke konkurrenterne baghjul på hverken pris, ydelse eller batteritid.

Smart! Kan du regne ud, hvad den her ring kan?
Smart! Kan du regne ud, hvad den her ring kan?

Pris: 9.999 kr.
Web: Hp.dk
Karakter: 4/6

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx