Af - 18/08-14 11:49

Er det her verdens flotteste badeværelses-selfies?Er det her verdens flotteste badeværelses-selfies?

En ung kvinde fra Norge er blevet et viralt fænomen takket være sine kunstneriske spejl-selfies.

Bildstrecke im Grossformat »

Du kan nå langt med et spejl, læbestift og skøre ideer. Det er norske Helene Meldahl fra Stavanger i Norge et godt eksempel på. Med sine kreative selfies taget i et spejl, som hun dekorerer forskelligt fra gang til gang, har hun fået international anerkendelse.

- Det startede egentlig tilfældigt, da jeg tegnede små hilsener og tegninger til min bofælle på spejlet med min Chanel-læbestift. Efterhånden begyndte jeg at bruge tusser og tegne lidt større tegninger. Og så fortsatte det vel egentlig bare derfra, forklarer 26-årige Helene Meldahl, der studerer sociologi, netop har afsluttet sin praktik hos den norske ambassade i USA og nu arbejder på diverse kreative projekter.

Av: Er det her næste virale bikini-trend?
Av: Er det her næste virale bikini-trend?

Hun tagger sine spejl-selfies på Instagram med hashtagget #mirrorsme, og opfordrer sine følgere til at være med og prøve at lave egne bud på spejl-kunstværker.

- Det er utroligt hyggeligt at få fine, rørende mails og hilsener fra folk, der synes godt om mine billeder, siger hun.

Der er blevet lagt mærke til hendes værker i eksempelvis USA og Brasilien. Et af de største øjeblikke for Helene Meldahl kom i form af anerkendelse fra den amerikanske skuespillerinde Zooey Deschanel.

- Jeg sad i lufthavnen i Amsterdam, da jeg fik en besked på mobilen, at en af mine yndlingsskuespillere havde anbefalet min Instagram-konto. Der blev jeg lidt ‘virtuelt starstruck’ og synes virkelig, det var stort, at hun kunne lide billederne, fortæller hun.

Se hvad denne mand bruger sit skæg til
Se hvad denne mand bruger sit skæg til

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx